Suklaan ystäville suosittelen: Daim-brownies!
Aivan ihanaa vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa:
DAIM-BROWNIES
Pohja:
175g margariinia
200g taloussuklaata
2,5 dl sokeria
1/4 tl suolaa
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
200g Maraboun Daim-maitosuklaata
Kuorrutus:
150g Maraboun Daim-maitosuklaata
50g taloussuklaata
1 dl kuohukermaa
25g margariinia
1. Sulata margariini ja taloussuklaa miedolla lämmöllä.
2. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon sokeri ja suola.
3. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää sekoitellen suklaaseokseen.
4. Rouhi Daim-suklaa ja lisää suklaarouhe ja vehnäjauhot seokseen.
5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 175°C n. 25 min.
6. Anna jäähtyä (vaikka seuraavaan päivään).
7. Valmista kuorrutus paloittelemalla suklaat kattilaan, lisää joukkoon kerma ja margariini.
8. Kuumenna sekoittaen kunnes suklaa sulaa.
9. Kaada kuorrutus pohjan päälle ja anna jäähtyä viileässä.
10. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi.
Itse en kuorruttanut ollenkaan.
Kommentit (4)
mut en tykkää daimin niitä kovista jutuista.
Pakko ensi viikonloppuna testata tätä. KIITOS!
Kuulostaa herkulliselta!