Kertokaas voiko teidän mielestänne
syödä reilu viisi kuukautta sitten pakastettua broileria? Päiväys ollut lokakuun alussa ja silloin heti tuoreena pakastettu. Sulatin ja haju on ok. Hygieniapassin käyneitä paikalla? Löytyi pakastimen uumenista enkä raaskisi suoraan poiskaan heittää. Samoin pakastimesta löytyi possun sisäfile, päiväys ollut lokakuun lopussa.
Kommentit (4)
Broileri ei säily kovin hyvin, mutta siitä haistaa kyllä heti kun se ei enää ole ihan ok.
Myös sisäfile todennäköisesti ok. Ei porsaanlihankaan pakastamisajaksi suositella kuin 3 kk, mutta todennäköisesti se on vielä ihan kunnossa, jos sun pakastin vaan on edes kohtuullinen. Näistä kahdesta toi kana on riskaabelimpi. Myös joku vielä rasvaisempi possunpala olisi herkemmin pilalla.
Sen hajun perusteella voi päätellä paljon.
pilaannu pakastimessa.
Meillä on syöty pidempäänkin ollutta ja oikein oli hyvää eikä kukaan sairastunut.
Porsaanlihaa ei rasvaisuutensa takia suositella pitkään säilytettäväksi pakkasessa. Mutta ei meillä ainakaan ole pilalle mennyt kokonaan vaikka on puoli vuotta pakasteessa ollut.
sulattaisin, tekisin ruokaa ja söisin :). Eipä ihminen pilaantunutta ruokaa suuhunsa laita !
Ei siellä pakkasessa kauheasti pöpöt vilise ja jos saman tien sulattamisen (nopean) jälkeen lyö pannuun niin hyvä tulee.