Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kotiruoka sittenkään terveellisempää, jos

Vierailija
08.03.2011 |

siihen lisää aina liha- tai kasvisliemikuution(=lisäaineita)?



No voihan tuosta säilöntäaineet puuttua, ja ehkä lisäaineitakin on vähemmän. Mutta silti.



Täytynee ruveta lisäämään lipstikkaa liemikuutioiden sijaan. Onneksi on tämä vaihtoehto joihinkin ruokiin, mutta kaikkiin sekään ei kaiketi käy. Ideoita, mielipiteitä?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
08.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tietenkin mistä aineksista sitä kotiruokaa tehdään.

Itse käytän todella vähän esim. just liemikuutioita.

Onneksi niitäkin on erilaisia, kaikissa ei ole loputonta listaa lisäaineita.

Laiskuuttani joskus teen keiton käyttämällä liemikuutiota mutta aika usein käytän vaan erilaisia yrttejä maustamiseen. Suolanhan voi valita myös, eri vaihtoehtoja löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kolme