Onko ketjuravintolassakin suositeltavaa ottaa jotain alkuruokaa?
Esim. S-ryhmän ravintoloissa, Rossot, Amarillot jne.
Tuntuu vaan aika kalliilta maksaa jotain lähemmäs kymppi jostain lämmitetystä valkosipulileivästä ja kiposta paholaisenhilloa :(
Kommentit (5)
Jos tahdot, otat, jos et tahto, et ota. So simple nääs!
että alkuruokakin uppoaa, sen voi ottaa. Muuten ei. Sama pätee kaikkiin ravintoloihin.
Ketjuravintolat ei ole mitään gourmet-paikkoja, eli ei voi odottaa alkuruuistakaan mitään erityisen hienoja makuelämyksiä. Muodon vuoksi ei tarvitse syödä.
Ei ole mikään pakko ottaa, jos ei halua. Nykyään kun käydään lapsen kanssa ravintolassa, ei oteta yleensä alkuruokaa vähän paremmassakaan ravintolassa, kun ei aina ennalta tiedä kuinka kauan taapero jaksaa olla ravintolassa ihmisiksi. Aloitetaan suoraan pääruoasta ja syödään sitten rauhassa jälkiruokakin, jos lapsi jaksaa, mutta lähdetään suoraan pääruoan jälkeen, jos ei jaksa.
Eikä aina ole muutenkaan niin nälkä, että jaksaisi alku-, pää- ja jälkiruokaa, joten syön joskus vain pääruoan, kun ei muuta tee mieli.
tarvitse ottaa alkuruokaa, jos et itse halua! Ketjupaikoissa ja muissa edullisissa ravintoloissa varsinkin voit huoletta jättää alkuruoan väliin, tarjoilijat eivät katso kieroon eikä kukaan vedä hernettä nenään.
Ei kaikista hienommistakaan ravintoloista löydy listalta alkuruokaa, jonka haluaisi syödä, ei ole pakko sielläkään tilata. Tämän tyyppisissä ravintoloissa saa yleensä tilattua alkupalaksi vihersalaatin, vaikka listalla ei sitä olekaan, eikä siitä normaalisti rahasteta järjettömästi.
valinta.. jos haluaa jotain niin ottaa, mutta jos ei niin ei...