Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten käyttää kuorelliset katkaravut

Vierailija
17.02.2011 |

Sain pari isoa pussia pakastekatkarapuja, kuorineen. Miten käyttää? Pitääkö ne käsitellä jotenkin, paistaa keittää? Vai sulatanko ja kuorin ja käytän ihan kuin kuoritutkin vaikka sellaisenaan salaattiin?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
17.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja laittaisin sekaan valkosipulia ja valkoviiniä. Tietysti kuoritaan sitten pöydässä. Olisi ihana alkupala. Jos ovat jo kypsiä, niin ei voi kauaa kuumentaa.



Tai voit sulattaa ja kuoria ja käyttää salaatissa.



Jos ne on vaaleanpunaisia, ne on kypsennetty. Jos taas harmaita, ne on raakoja ja pitää kypsentää.

Vierailija
2/3 |
17.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikun syömään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
17.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sellaisenaan. Kyllä ne on kuorellisia ihan siitä syystä, että ovat tarkoitettu tarjottavaksi kuorineen. Ite saa sit ruokailija päättää, että kuinka kuorii.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän viisi