Vierailija

jos siis satut näkemään kylässä tuollaisen sängyn?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (89)

meitä on 6 henkeä talossa ja lapset vuorollaan petaa kaikkien sängyt, ei heiltä voi odottaa että osaisivat juuri ajatella sitä, että äidin ja isin sänkyyn varmasti tulee samanpariset lakanat.

ja se tulee ilmi alitajuntaisesti pussilakanoissa.Hei haloo, mitä pitäis ajatella. Meillä on aina silloin tällöin eriparilakanat. Ei ole niin nöpön nuukaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että tuskin saan seuraavana yönä unta. Puran sit tuntojani todennäköisesti tällä palstalla, pohtien mistä moinen kamala tyylimoka voi johtua.

jos vaikka yöllä sattunut joku tilanne ja pussilakana on ollut pakko vaihtaa, ei välttämättä ole tullut vaihdettua molempia, so?

Tai sit heillä ei sillä ole niin väliä.

ja eripariset lakanat niin oletan etteivät ole kiinnostuneita esteettisistä asioista.Parisuhteesta en kuvittele tietäväni sen perusteella mitään.

Lainaus:

että tuskin saan seuraavana yönä unta. Puran sit tuntojani todennäköisesti tällä palstalla, pohtien mistä moinen kamala tyylimoka voi johtua.
Voisin jopa kyläpaikassa pyytää pääsyä koneelle, että saisin purkaa mieltäni heti.

Minusta sekin on outoa, jos aluslakana ja pussilakanat eivät sovi keskenään yhteen. Tai tyynyliinat. Mutta en minä kyllä kelleen huomeuttelis asiasta.Meillä on kotona ollut aina parilliset lakanat vanhemmilla. Joten itsellenikin on itsestään selvyys, että parisänkyyn tulee vain parillisia lakanoita. Olisi tosi vaikea laittaa eripariset.

Lapset (4kpl) ovat petanneet vuoteensa itse ja olivat vieneet toisen parin monesta ja loput oli pyykissä.Ja erilaisia tyynyliijonakin löytyy. On punainen, kirjava, yksi lapsen painama, sininen ja valkoinen.Meidän on mentävä heti parisuhdeterapiaan.

Meillä on tuplaleveä peitto, joten on aina vain yksi pussilakana.Toisaalta voisikin kysyä, mitä ajattelet, kun näet periskunnan sängyssä 2 eri peittoa (oli pussilakanat paria tai ei)? Kertooko se jotain parisuhteen tilasta?

eipä ole kovin kaunista. Itselleni on pussilakanat jotenkin tärkeät enkä petaisi erilaisia. Toki niin teen, että ns. saman sarjan kaksi eriväristä pussilakanaa käy, mutta siis pussilakanoiden täytyy jollain lailla olla ns. keskenään pari. Kannatan kuitenkin sitä että molemmilla on todellakin omat peitot ja tyynyt, eikä niitä vaihdella keskenään. Täysin samanlaisissa menisi ainakin meidän perheellä ne sekaisin kun koko perhe välillä vietämme rauhaisia aamuja yhdessä köllötellen.

niin käytännössä se tarkoittaa, ettei ole päiväpeittoa. Ja jos sitäkään ei ole, niin ihan sama lakanoiden suhteen sitten.

oleva pariskunta erilliset peitot?Onneksi meillä on yhteinen peitto. Muuten saattais joskus eksyä sänkyyn eriparilakanat, ja mitä meistä sitten ajateltais. Nyt ei ole sitä vaaraa.

sängyssä jonkun kanssa niin, että on yhteinen peitto. Siinähän herää monta kertaa yössä siihen, että peitto meinaa mennä vain toisen puolelle. Mieluummin nukun kunnolla.Joskus ulkomailla hotellissa on joutunut nukkumaan yhteisen peiton alla, ja se on kyllä tosi hankalaa.

pussilakanat eri paria, samoin tyynyliinat. Ja parisängyssä on 3 peittoa ja 4 tyynyä. En vain jaksa niuhottaa jostain lakanoiden värien yhteensopivuudesta. Minulla on elämässä tärkeämpiäkin asioita mietittävänä.

Olin jo siitä aivan raivona kun olimme toivoneet määrättyä sarjaa lakanoita häälahjaksi ja samaan sävyyn pyyhkeet.Eikös vain anoppi ostanut erimerkkisiä kuin toivoimme. Ja vain pussilakanat. Ne eivät sovi aluslakanoihin, eikä kylppärin pyyhkeisiin.No miehen sisko perheineen osti vääränlaiset kahvikupit, vaikka olimme laittaneet sitä merkkiä, mitä kerään. Ne meni heti kirpparille, kuten anopin pussilakanatkin.Haluan, että kotini on tyylikäs, eikä mikään sekamelska. Olen tarkka siitä, mitä astioita kaapistani löytyy ja kaikki kaverieni iloiset isi-ja äitikupit lentää roskiin.

kun lyötiin hynttyyt yhteen aikanaan, niin en tullut valinneeksi miestä, jolla olisi yhteensopivia lakanoita minun lakanoideni kanssa. Samaan kaappiin ja samaan sänkyyn on sitten laitettu aivan täysin yhteensopimattomia lakanoita, joita on talouteen tullut kummankin mukana :) Koska vanhat lakanat ovat ehjiä ja käyttökelpoisia, ei ole tullut mieleenkään, että pitäisi alkaa ostaa samaa paria olevia lakanoita vain siksi, että molempien peitossa olisi samanlainen lakana. Jos ostamme uusia, niin sitten saattaa tulla ostettua samanlaiset molemmille.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla