Pannukakku ilman leivinjauhetta,
voiko tehä, siis onnistuuko pannukakku ilman sitä?
Kommentit (12)
mä en oo koskaan laittanut siihen leivinjauhetta
nyt naurako mulle, oon aina laittanut!
AP
näitä: "Voiko jauhelihakastiketta tehdä ilman rakuunaa?" "Ai voi vai, kun ite oon aina laittanut..."
Minäkin laitan yleensä siihen leivinjauhetta, sillä tavalla pannarista tulee pehmeämpi.
Lisää siihen vielä vaikka kardemummaa
viimeksi kokeilin leivinjauheen kanssa ja tulee ikävän paksu. Me tykätään ohuesta vähän rapeasta.Ei sit liikaa jauhoja taikinaan!
30min. Kun et laita liikaa jauhoja ja muistat oikean määrän munia, en ymmärrä, miten pannukakku ei olisi paksua ja pehmeää...?
Eipä taida olla nämä kaksi asiaa vertailtavissa keskenään: rakuuna jauhelihakastiikkeessa vaikuttaa makuun, mutta leivinjauhe on yhteydessä pannukakun rakenteeseen. Leipominen on välillä tarkkaa kemiallista työskentelyä, jonka kanssa saa olla tarkkana. ;)
leivinjauhetta laittanut ja hyvää on tullut (sekä ne kunnolliset "vuoret", jotka perinteiseen pannariin pitää uunissa kohota).
ole provo joohan... :D