Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pannukakku ilman leivinjauhetta,

Vierailija
09.01.2011 |

voiko tehä, siis onnistuuko pannukakku ilman sitä?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ole provo joohan... :D

Vierailija
2/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä en oo koskaan laittanut siihen leivinjauhetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt naurako mulle, oon aina laittanut!

AP

Vierailija
4/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja aina on onnistunu =)

Vierailija
5/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

näitä: "Voiko jauhelihakastiketta tehdä ilman rakuunaa?" "Ai voi vai, kun ite oon aina laittanut..."

Vierailija
6/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin laitan yleensä siihen leivinjauhetta, sillä tavalla pannarista tulee pehmeämpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

peruspannarireseptiin se ei kuulu

Vierailija
8/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää siihen vielä vaikka kardemummaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

viimeksi kokeilin leivinjauheen kanssa ja tulee ikävän paksu. Me tykätään ohuesta vähän rapeasta.Ei sit liikaa jauhoja taikinaan!

Vierailija
10/12 |
09.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

30min. Kun et laita liikaa jauhoja ja muistat oikean määrän munia, en ymmärrä, miten pannukakku ei olisi paksua ja pehmeää...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
07.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä taida olla nämä kaksi asiaa vertailtavissa keskenään: rakuuna jauhelihakastiikkeessa vaikuttaa makuun, mutta leivinjauhe on yhteydessä pannukakun rakenteeseen. Leipominen on välillä tarkkaa kemiallista työskentelyä, jonka kanssa saa olla tarkkana. ;)

Vierailija
12/12 |
07.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

leivinjauhetta laittanut ja hyvää on tullut (sekä ne kunnolliset "vuoret", jotka perinteiseen pannariin pitää uunissa kohota).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi kaksi