Lue keskustelun säännöt.
Teenkö tänäiltana mutakakun vai huomen aamulla?
Kommentit (7)
Puolikas oli yön yli terassilla kakkukuvun alla. Oli mehevänpää kun eilen ,paistoin sitä hivenen liian kauan. Tarjosin mansikoiden ja hedelmäkiisseli tuorejuustomössön kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puolikas oli yön yli terassilla kakkukuvun alla. Oli mehevänpää kun eilen ,paistoin sitä hivenen liian kauan. Tarjosin mansikoiden ja hedelmäkiisseli tuorejuustomössön kanssa.
musta mutakakku on parhaimmillaan yön yli - tai vähän pidempäänkin - seisseenä.
paitsi jos haluat syödä haaleana jädekän kanssa. Yön yli säilyttäessä tulee tryffelimäinen koostumus, nam.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lämmäyttää hitusen mikrossa, jos haluat että suklaa on pehmeää....
Meinasin kokeilla ensimmäistä kertaa. Jos säilyttää yön yli niin jääkaapissa vai huoneenlämmössä parempi? Tarjolle kylmänä vai lämpimänä/ huoneenlämpöisenä? Joku söi jäden kanssa, entä muut, esim. mansikoita tai kermavaahtoa?