Porukka käy niin harvoin ulkona syömässä, että pitää
Jotain aurajuustobroileria paholaisenkastikkeella taivaallisena.
Kommentit (19)
pääsen muutaman kerran vuodessa ulos syömään ja osaan kyllä "arvostaa" miltei mitä vaan pöytään tuotua.
Oon aika kypsä omiin kokkailuihini, mutta tällä hetkellä ei ole juurikaan muita mahdollisuuksia kuin päivästä toiseen väsätä näitä erikois-allergia-pöperöitä koko perheelle.
ei mitään marinoitua broileria, valmisaurakastikkeella ja lisäksi vielä hilloa =)
YYH
nyt ihmiset tykätä mistä tykkäävät. Ei sillä ulkona syömisen kanssa ole paljoa tekemistä :O
niin silti pitää vaikka hyvin haudutettua kaurapuuroa voisilmällä taivaallisena.
Ja jos usein syö ulkona, todennäköisemmin arvostaa tavallista kotiruokaa.
ei mitään marinoitua broileria, valmisaurakastikkeella ja lisäksi vielä hilloa =)
YYH
se oli tehty näistä aineista? Kyseessä on nyt siis ilmeisesti joku ruoka, jota joku muu kuin sinä olet syönyt? Eli mistä voit tietää?
Ja onpa tuossa hillossakin pikkuinen ero esim. mansikkahilloon...
sä et sais koskaan sun lempiruokaa jos me kaikki tykkättäis siitä joten se olisi aina loppu.
voisin minäkin tykätä, ihan hyvin.
Ja makuasiat eivät mene noin yksioikoisesti, että määrä vaikuttaa.
Meillä mies tekee niin loistavaa ruokaa, ja on tarkka raaka-aineista, että sen tason sapuskaa saa vain tosi kalliissa ravintoloissa. Ja ei oikein kiinnosta, kun se kotiruoka tulee niin paljon halvemmaksi. Ainoa valittamisen aihe on, että kokona ikinä ei ole jälkiruokaa.
raflassa johonkin kanaruokaan ja joskus vielä useampaankin niin aika huono esitys
siitä, että ravintolassa alentuu syömään mitä vaan moskaa
Kaipa sitä saa ihmiset tykätä ihan mistä vaan. Turhaan sä huolissas olet muiden syömisistä. Minä pääsen todella harvoin ulos syömään, mutta silti monesti saan ravintolassa aika keskinkertaista ruokaa. Makuasioista on aika vaikea kiistellä.
Minä käyn JOKA PÄIVÄ ulkona syömässä ja harvoin olen syönyt mitään niin taivaallista kuin rakkaan miehen tekemät silakkapihvit, esim.
mitä ravintolassa sinun mielestäsi pitäisi syödä, jotta se olisi oikeaoppista ravintolasyömistä?
Kyllä mua ainakin alkaa nyppimään jos menen Tampereelle, Kuopioon, lahteen, Turkuun jne ja aina samanlainen ruokalista edessä.
Ja kun käyn täällä kotikaupungissani, niin kyllä haluan käydä yksityisissä ravintoloissa saadakseni "uniikkia" ruokaa usein vaihtuvalta ruokalistalta.
ja kun käy usein ulkona niin haluaa vaihtelua eikä aina niitä samoja samoilta listoilta
Lasten kanssa ja ilman. Tykkään monenlaisista ruuista myös. Pitsakin voi olla taivaallista, jos se on hyvin tehtyä.
käyn niin harvoin ulokna syömässa, että kunhan se ruoka vaan on A: jonkun toisen tekemää B: pilaantumattomista raaka-aineista väsätty C: perussyötäväksi kelpaavaa D: sopuhintaista.... niin minähän väännän napaani ja jätän brassailut ja snobbailut parempaan raha-tilanteeseen.
pitäisi tuota taivaallisena, en söisi ravintolassa mitään aurajuustolla pilattua.
Mutta miksi joku ei voi siitä pitää? Miten se liittyy siihen, kuinka usein käy ravintolassa, ei se raaka-aine- ja vaatimustaso kaikilla muutu!
Itse valitsen ravintolassa mieluiten jotain sellaista, jota en itse viitsisi valmistaa. Kokeilen erilaisia ja joistakin tulee suosikkeja, joita syön sitten useinkin samassa ravintolassa käydessä. Esim. Kilimissä syön usein saman annoksen, kiva arkiruokailupaikka vaikka ei olekaan mikään hieno ja kallis.
mulle on joskus jopa ihan hesen hamppari tmv. "taivaallinen" ja olen syönyt aika monessa ja monentasoisessa ravintolassa...
jos se on tehty taivaallisen hyvin. Kerropa nyt mitä sinä pidät taivaallisena?