Silja Linen terminaalista metrolla Tukholman keskustaan..

Vierailija

millä pysäkillä pitikään jäädä pois? Oliko T-central? Ja rattaiden kanssa liikumme. Onko bussi parempi vaihtoehto, jos, niin millä bussilla pääsee? Ja vielä haluaisin tietää onko ilmaista kulkea rattailla metrossa/bussissa?

Kommentit (5)

Vierailija

Gärdet on pysäkki jolla nousette kyytiin. Vanhan kaupungin pysäkki on Gamla Stan ja keskusta siitä yksi eteenpäin.

Bussi 76 menee terminaalin edestä ja sillä pääsee bussiasemalle. Rattaiden kanssa liikkuminen on ilmaista. Muistakaa, että busseissa ei myydä lippuja!

Vierailija

Siljan terminaalin lähellä ja T-centralen on se keskustassa oleva, jossa kannattaa jäädä pois.

Ja siis gamla stan on kyllä sen keskustan jälkeen, eikä ennen niinkuin 2 sanoi.Tunnelbana on minusta kätevämpi kuin bussi. Ja nopeampi. Ja tosi helppo saada rattaat kyytiin. Ja metro asemilla on hissit, jos ei liukuportaita halua viedä. Eikä tarvi odotella niinkuin busseja.

Infossa on niitä ilmaisia Tukholman karttoja, niissä on metro-kartta, niin voite etukäteen katsoa, niin tulee varmempi olo :)Viimeksi kun oltiin, niin oltiin perjantaina Tukholmassa ja silloin alkaa viikonloppuhinnat, jolloin lapset ovat ilmaisia. Me ainakin jouduttiin ostamaan 2 aikuiselle lippu, mutta lapset eivät maksaneet mitään. En kyllä.

Infosta saatte ostettua liput etukäteen.

Vierailija

Siljan terminaalia lähin asema tosiaan on Gärdet. Gamla Stan on vasta T-Centralin jälkeen.Yskittäiset matkat Tukholmassa ovat verrattain kalliita, joten kannattaa hankkia 24 tunnin lippu paikallisiin kyytipeleihin. Hinta on 100 kruunua. Jos sattuu huvittamaan sillä voi matkustaa myös ainakin joillakin paikallisjunilla.

Vierailija

Bussissa pääsee rattaat + työntäjä ilmaiseksi (koska muuten joutuisi hankalasti menemään eteen maksamaan). Metrossa maksu hoidetaan jo siellä portilla, joten ei pääse ilmaiseksi. Vai olenko muka maksanut turhaan? :O Ainakin kopin lipunmyyjille on lippuni aina kelvannut... Nimim. tukholmalainen

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat