Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Maistuuko Ben&Jerry jäde vieläkin?

Vierailija
28.11.2010 |

Ben & Jerry's gets all their milk from dairies that have pledged not to inject their cows with the Monsanto-developed genetically engineered bovine growth hormone (rBGH). Why, then, can't Haagen Dazs, Breyers and Baskin-Robbins do the same?



The three ice cream brands continue to use milk from cows injected with rBGH, a hormone that's been banned in Canada, New Zealand, Japan, Australia and all 27 nations of the European Union. Meanwhile, Haagen Dazs and Breyers have the audacity to call their ice cream "All Natural."



John Robbins, writing in the Huffington Post, notes that:



“... [I]njecting the genetically engineered hormone into cows increases the levels of a substance called IGF-1 in their milk. Monsanto's own studies found that the amount of IGF-1 in milk more than doubled when cows were injected with rBGH. Studies by independent researchers show gains as much as six-fold ...



[T]he excessive levels of IGF-1 found in the milk of cows injected with rBGH may pose serious risks of breast, colon and prostate cancer.”



Pre-menopausal women with even moderately elevated blood levels of IGF-1 are up to seven times more likely to develop breast cancer.



http://www.huffingtonpost.com/john-robbins/is-your-favorite-ice-crea_b_…

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
28.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun tossahan sanotaan etta Ben and Jerry on AINOA noista neljasta firmasta joka EI kayta maitoa lehmista joihin on ruiskutettu kasvuhormonia... Eli luetunymmartaminen kunniaan...

Vierailija
2/3 |
28.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on ihanaa ja ap:n aloitus ihan pöljä, mutta kuten joku jo ennätti todetakin, ap:n englannin kielen taito ei taida olla kovin vahva...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
28.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo kyllä se välistä maistuu.. Eniten tykkään gelatosta, mutta hyvää sellaista ei oikein Suomesta saa. Itse teen kanssa paljon jäätelöä, mutta siitä on vaikea saada pehmeää.



Oletteko muuten koskaan katsoneet mitä kaikkea outoa jäätelössä on? Siis kaupasta kun tsekkaaa vaikka kaikki löytyvät vaniljajäätelöt, niin halpikset kuin premiumitkin, niin kaikissa on ihan ihme moskaa valmistusaineina! En käsitä...kotona riittää kun on vanilja, kermaa, munia ja makeutusta...miksi teolliseen ei riitä tähän yksi-kaksi aineitta lisää, jotta koostumus ja säilyvyys olisi ok, miksi tarvitaan 5 lisäaineitta ja vielä rutkasti muuta?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi viisi