Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ihan vaan pastasta vielä, jos ei ole koskaan maistanut

Vierailija
28.10.2010 |

itsetehtyä tuorepastaa, niin ei kyllä tiedä mistä puhuu...



Me ostettiin pastakone pari vuotta sitten ja tehdään kerran kuussa viikonloppuisin itse. Ero on niin huima, että ei mitään järkeä. Vasta maistettuaan tietää eron =)

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta en kyllä ihan suoraan sanottuna juuri huomannut eroa parempaan.

Vierailija
2/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta itse en jaksaisi nähdä vaivaa koska kaupan tuorepastatkin on ihan jees

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

"missään muualla kuin Suomessa junttikodeissa ei syödä teollista pussipastaa vaan kaikkialla muualla pasta tehdään aina itse (minä tiedän, koska olen käynyt maailman jokaisessa maassa)"?

Vierailija
4/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

"missään muualla kuin Suomessa junttikodeissa ei syödä teollista pussipastaa vaan kaikkialla muualla pasta tehdään aina itse (minä tiedän, koska olen käynyt maailman jokaisessa maassa)"?

Vierailija
5/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle kelpaa ne kaupasta saatavat aivan hyvin.Pasta ei muutenkaan ole erityisen korkealla sijalla ruokavaliossani

Vierailija
6/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eihän siitä ole kyse, vaan tuorepastan erosta kuivapastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta on kyllä pakko mainita, että joissain hyvissäkin ravintoloissa käytetään kuivapastaa tuorepastan sijaan. Tästä oli puhetta Top Chefissä juuri pari jaksoa sitten. Olen itsekin joskus saanut ravintolassa tuorepastaa, joka ei ollut niin kauhean maittavaa, eli ei se ole mikään autuaaksi tekevä juttu.

Vierailija
8/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehkä nyt tarkoita ravintolassa tehtyä, joka ei välttämättä ole ihan kuitenkaan tuoretta.



Itse yllätyin erosta nimittäin erittäin paljon sen jälkeen kun pastakone tuli kotiin. Ei raflassa saa yhtä hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuorepasta paljon parempaa kuin ne kuivatut.

Vierailija
10/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim sellainen Pirkka parhaat leveä pappardelle maistuukin joltain kun taas Euroshopperin säkit on niin mautonta höttöä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ole hirveä vaiva tehdä joka päivä taikina ja veivata koneen läpi? Kauan se säilyy, pitääkö syödä samana päivänä`?

Vierailija
12/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitos ei meille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pasta tehdään durumvehnästä. Mutta miten voi tehdä itse terveellisempää kuitupastaa, mistä saasiihen sopivia (täysjyvä?)jauhoja?

Vierailija
14/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikään ei ole ihanampaa kuin höyryävä pasta-annos kastikkeen kera. Kyllä kiitos meille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viikonloppuisin, silloin kun on aikaa. Ei ole ihan nopea ruoka.



meillä menee kyllä ihan kerralla koko satsi... ei ole koskaan jäänyt seuraavaksi päiväksi

Vierailija
16/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole minusta oleellista tässä asiassa.

Vierailija
17/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sen jälkeen olen ymmärtänyt mitä on pasta (ennen en arvostanut lainkaan). siinä oli jotain pinjansiemeniä, rucolaa, öljyä, mustapippuria, parmesania ja ehkä vielä jotain muutakin..

Vierailija
18/18 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sen jälkeen olen ymmärtänyt mitä on pasta (ennen en arvostanut lainkaan). siinä oli jotain pinjansiemeniä, rucolaa, öljyä, mustapippuria, parmesania ja ehkä vielä jotain muutakin..