Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ah! NIIn ihania KARPPIherkkuja!

Vierailija
11.08.2010 |

Uuninkestävään pieneen kulhoon pari desiä oliiviöljyä, neljä valkosipulinkynttä murskattuna, merisuolaa ja kourallinen katkarapuja. Uuniin 250astetta n.10 min. Superhyvää!! Eikä juuri lainkaan hiilareita, vaan hyviä rasvoja!



Tällaista syön juuri:



Puolikas purkki ranskankermaa, ruokalusikallinen majoneesia, pari rkl öljyyn säilöttyä tonnikalaa, nämä sotketaan keskenään ja laitetaan avokadon päälle. NAmiii!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks sä laitat tuohon katkarapuhommaan noin paljon öljyä?

Vierailija
2/3 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks sä laitat tuohon katkarapuhommaan noin paljon öljyä?

ne katkaravut kunnolla lilluu siinä öljyssä. :) en mä sitä kahta desiä kuitenkaan kurkustani alas kaada sen jälkeen, kun ravut on syöty :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosin jos syöt pääasiassa kasviksia, niin tuskin sitten haittaa kohtuullisesta määrästä eläinrasvaa.

Katkaravut ovat kyllä hyviä.