Ah! NIIn ihania KARPPIherkkuja!
Uuninkestävään pieneen kulhoon pari desiä oliiviöljyä, neljä valkosipulinkynttä murskattuna, merisuolaa ja kourallinen katkarapuja. Uuniin 250astetta n.10 min. Superhyvää!! Eikä juuri lainkaan hiilareita, vaan hyviä rasvoja!
Tällaista syön juuri:
Puolikas purkki ranskankermaa, ruokalusikallinen majoneesia, pari rkl öljyyn säilöttyä tonnikalaa, nämä sotketaan keskenään ja laitetaan avokadon päälle. NAmiii!
Kommentit (3)
Miks sä laitat tuohon katkarapuhommaan noin paljon öljyä?
ne katkaravut kunnolla lilluu siinä öljyssä. :) en mä sitä kahta desiä kuitenkaan kurkustani alas kaada sen jälkeen, kun ravut on syöty :)
Tosin jos syöt pääasiassa kasviksia, niin tuskin sitten haittaa kohtuullisesta määrästä eläinrasvaa.
Katkaravut ovat kyllä hyviä.
Miks sä laitat tuohon katkarapuhommaan noin paljon öljyä?