Onko sinun mielestäsi lihapiirakka liian rasvaista ruokaa?
Siitä huolimatta saatat vetää suklaata säännöllisesti naamasi?
Naisen logiikka on jotain ylimaallisen fiksua.
Tero
Kommentit (26)
sinänsä. öljy on 100 % rasvaa ja erittäin hyvä ravintoaine.
Mutta ei lihis varmaan mitenkään terveellistä usein syötynä, korvaa silloin monipuolisempia ja ravintoarvoiltaan fiksumpia ruokia. Kuten ei suklaakaan. Molemmat ovat sopivassa tlanteessa aivain herkullisia.
Lihapiirakassa rasva on ällöimmässä mahdollisessa muodossa. Lisäksi meillä ei kyllä syödä suklaatakaan ruokana, vaan herkkuna. Lihapiirakan on (kai) tarkoitus olla ihan vakavastiotettavaa ravintoa.
Mitä tulee suklaaseen, niin enpä muista milloin olen syönyt... Ai joo, kylässä pari palaa tummaa sulkaata pari viikkoa sitten.
harvoin lihapiirakan (kahdella nakilla) joten se on minulle odotettu nautinto. Suklaa on arkiruokaa.
No, ero on siinä, että pieni lihapiirakka sisältää sellaiset 300 kcal ja iso 600 kcal, kun taas Pätkis sisältää alle 100 kcal ja suklaapala 30.
Lihapiirakassa on siis aterian verran kaloreita, mutta yksi lihapiirakka ei ole riittävän täyttävä ateriaksi. Pieni (tumma) suklaamäärä taas on hyvä jälkiruoka mielialaa nostavan vaikutuksensa takia, ja tummalla suklaalla on muitakin etuja.. :)
Eri asia siis joku levy/päivä.
Suklaata syön satunnaisesti muutaman palan, ja vaan jtoain 70-80 % suklaata. Että se siitä...
Niin rasvaista, ettei niitä kannata syödä ollenkaan. Joskus, noin kerran kuukaudessa, jos on pakko, niitä voi herkutella.
Suklaan vertaaminen lihapiirakkaan ei mielestäni ole relevanttia, sillä suklaa ei ole siinäkään määrin ruokaa kuin lihapiirakka kuvittelee olevansa. Suklaa on herkkua, jota myös kuuluisi syödä vähän ja harvoin.
Mutta ennen muuta: Mitä epäjohdonmukaista on siinä, ettei vedä naamaansa lihapiirakkaa vaikka vetääkin suklaata? Miksi olisi jotenkin hienompaa/loogisempaa vetää sitä lihistä? Varsinkaan jos ei siitä niin välitä, mutta suklaata rakastaa?
Itse en kyllä suklaata pidä ruokana..:D
Lihapiirakka on omasta mielestäni roskaruokaa, jota voin kyllä silloin tällöin vetää ihan antaumuksella..:P
Ärsyttää vaan, kun tää mun mahassa oleva lapsonen painaa mahalaukkua ja kaikki vähänki rasvasempi herkku aiheuttaa kauheen närästyksen.. Epistääääääh!
mutta kannattaa lukea tuoteseloste. Useimmissa lihiksissä on lihan sijasta naudan sydäntä, enkä minä ainakaan mistään teurasjätteestä maksa.
Ja suklaata on kaapissa, syön ehkä rivin kuukaudessa, kun en makean perään juuri ole.
Siitä huolimatta saatat vetää suklaata säännöllisesti naamasi?
Naisen logiikka on jotain ylimaallisen fiksua.
Tero
Teron logiikkaa ilmeisesti. Vertaapa huvikses paljonko on rasvaa ja kaloreita yhdessä lihapiirakassa ja esim kolmessa rivissä suklaata.
Hemmetin rasvapeikko hysteriaa täällä taas viljellään? Se taikina on paljon pahempaa kun joku rasva ja suklaa on loistavaa ravintoa varsinkin vähäsokerisena,light kama on siinäkin sitä epäterveellisintä,koittakaa nyt jo tajuta!!! Eikös niin, että Puskan oppien mukaan jääkaapista löytyy rasvatonta maitoa teiltä rasvahysteerisiltä, mutta viljaa ri muodossa mussutetaan surutta..
Hemmetin rasvapeikko hysteriaa täällä taas viljellään? Se taikina on paljon pahempaa kun joku rasva ja suklaa on loistavaa ravintoa varsinkin vähäsokerisena,light kama on siinäkin sitä epäterveellisintä,koittakaa nyt jo tajuta!!! Eikös niin, että Puskan oppien mukaan jääkaapista löytyy rasvatonta maitoa teiltä rasvahysteerisiltä, mutta viljaa ri muodossa mussutetaan surutta..
lihis vaan on liian rasvaisen makuinen, siis maultaa pahaa! Harvoin syötynä se on hyvää, mutta siis harvoin. Ei ole mitään merkitystä, vaikka se sun mielstä on hyvää tms, syö sinä niitä.
syön yhtä usein lihapiirakkaa ja suklaata. Eli muutaman kuukauden välein. Molemmat ovat liian rasvaisia.
Sen sijaan leivon paljon ja pullaan laitan voita taikinaan ja väliin. Paistan vihannekset isossa määrässä oliiviöljyä.
Rasvoissa ja rasvoissa kun on eroja.
kun joskus 15-vuotiaana söin huoltoasemalla sellasen ison lällykän ja sain siitä jonkun ruokamyrkytyksen varmaan, kun tuli ripuli ja oksennus parin tunnin päästä sen syömisestä..
Suklaata yleensä syödään muun ravinnon lisäksi, mutta työkaverini (nainen) ei juurikaan syö päiväruoaksi muuta,kuin lihapiirakoita, elikkä elää niillä ja nukahtelee koko ajan kahvi ja ruokatauoilla. Olisko anemia? Ei todellakaan mitään joka päivä syötävää tavaraa.
Onhan se rasvaista, mutta mitä siitä. Kyllähän välillä voi rasvaa syödä. Syön myös pitsaa ja sipsejä silloin tällöin ihan hyvällä omalla tunnolla. Suklaatakin. Olen sopusuhtainen enkä juuri käy zumbaamassa.
Mikä oli ongelma?
Lissu
enemmän pidän lihapiirakasta. Mutta on se kyllä kieltämättä aika rasvaista ruokaa enkä syö sitä kovin usein.
Lisäksi lihapiirakoissa on isot makuerot, ja ainakin meidän Prisman paistopisteessä vaihtelee eri valmistajien lihiksiä. Joskus on osunut ihan kamalakin eteen.
kertaa vuodessa olekaan, sa rasva jää kitalakeen silleen ikävästi :)
Suklaata syön yhtä harvoin, johtuu puhtaasti siitä, että olen päättänyt, etten tykkää siitä, kun aiheuttaa mulle finnejä :)
Oiva logiikka varmaan tämäkin?