Onko tämä hiivatulehdus vai mikä??

Vierailija

Mitähän tämä kiusallinen vaiva oikein on?-Alapää tosi turvonnut, myös koko emättimen alkuosa

-Alapää tosi tuntoherkkä (ihan mukavaakin...:)

-Hieman kutinantapaista

-Hieman enemmän vuotoa, muttei pahanhajuistaTosi outoa. Tuli mieleen, että onko tämä joku ihmisen kiima :) Tosi kiusallista kyllä, kun sen tuntee koko ajan :(

Kommentit (8)

Vierailija

Punoittaako voimakkaasti?

Nuo kaksi mulla tuli ekana mieleen. Kannattaa käydä lääkärillä näytillä, sillä vaikka tuo aluksi tuntuu ihan kivalta, se voi kehittää haavaumia ja se jo SATTUU.

Vierailija

hiivalta, tai sitten emätintulehdus. Osta apteekista hiivalääke (saa ilman reseptiä) ja jos ei sillä mene ohi, käy lääkärissä jos onkin muu tulehdus.

Vierailija

kun ei paljoa kutita, enemmänkin semmoista pientä epämukavaa tunnetta ja pientä kutitusta. (On tuttu juttu hiivakin ja silloin kyllä teki mieli raapia oikein kunnolla) Eikä ole sitä vuotoakaan kauhean paljon, eikä varsinkaan haise pahalle. Olisiko sellainen emättimen ph-tasapainon häikkä sitten... Taidan koittaa tuota Lactalia.

Vierailija

Huomaat sitten parin päivän päästä jos et nyt sitä jo hoida :)..Mulla alkanu muutamat hiivatulehdukset jotenkin noin.. Pari päivää on tuntunut alapäässä oudolta. Juurikin lähes tuollaiselta kun kerroit. Sille, ettei kaikki ole ihan kunnossa, muttei kuitenkaan vaivaa vielä kamalasti. Sitten alkaa tulla kokkareisempaa valkovuotoa.. Jos erite ei haise, ei todennäköisesti ole emätintulehduskaan.Sinuna hakisin heti niitä hiivalääkkeitä ennenkuin pääsee pahemmaksi. Ja jos ei auta, niin mietit sitten asiaa uudelleen.T: eräs, jolla ollut todella usein hiivatulehduksia, onneksi sittemmin suun kautta otettavalla kuurilla aisoihin asettunut.. :)

Vierailija

ja toteaa, että taitaa se sittenkin hiivaa olla. Muistin, että hiivassa vuoto haisee, mutta sehän onkin päinvastoin. Ja yksi oire on juuri tuo paikkojen turvotus. Pesin illalla kotona olevalla Lactolinella, jossa sopiva ph ja maitohappoja, ja epämiellyttävä olo (kutina ja ärsytys) hävisivät lähes kokonaan samantien! Taidanpa silti hakea Canestenia tai jotain, jolla saan kunnolla hoidettua tämän pois.

Vierailija

Selain ei näyttänyt viestiäsi äsken, kun kirjoitin omaa viestiäni. Niinpä, saman tosiaan hoksasin nyt itsekin, että hiiva, mikä hiiva. Järkyttävää kyllä tuo turvotus ja mieletön tuntoherkkyys, jo alapään pyyhkiminen vessapaperilla tuntuu hieman turhan mukavalta ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat