Marsipaanikakuista
Kuka selventäisi minulle mitä ideaa on tehdä marsipaanikakkuja? Onhan ne hienoja, mutta itse ainakin tykkään että kakku maistuu myös hyvälle. Kermavaahto ja hedelmät näyttää myös kauniilta ja maistuvatkin.
Kommentit (5)
Meillä oli aivan taivaallista leipomon tekemää prinessakakkua, jossa jopa se marsipaani oli hyvää! Olin myös ennemmin vierastanut marsipaania sen lievästi karvaan maun takia, mutta tämä oli aivan loistavaa. Ja pystyi syömään paljon enemmän kuin sellaista mössöistä kermavaahtokakkua.
Syön myös suklaalla päällystettyä marsipaania aina kun sitä jostain löydän.
niin marsipaani on ihan hyvä vaihtoehto kermalle. Ja marsipaaniakin on kai monenlaista, ts jotain eri reseptejä. Itse en ole marsipaanin ystävä mutta leipomosta jota käytän saa marsipaanikakun joka ei juurikaan maistu marsipaanille, moni muukin on yllättynyt positiivisesti. Mutta ainakin ihmisten itse tekemät marsipaanit, siis ne joita olen maistanut, ovat olleet niitä aika kamalia...
marsipaania on vain pinnalla, täytteessä voi olla vaikka kermavaahtoa ja hedelmiä.
Ja kun kerman korvaa vispikermalla saa kestävämmän kermakakun kesäjuhliin.