Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Marsipaanikakuista

Vierailija
26.06.2010 |

Kuka selventäisi minulle mitä ideaa on tehdä marsipaanikakkuja? Onhan ne hienoja, mutta itse ainakin tykkään että kakku maistuu myös hyvälle. Kermavaahto ja hedelmät näyttää myös kauniilta ja maistuvatkin.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kun kerman korvaa vispikermalla saa kestävämmän kermakakun kesäjuhliin.

Vierailija
2/5 |
26.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä oli aivan taivaallista leipomon tekemää prinessakakkua, jossa jopa se marsipaani oli hyvää! Olin myös ennemmin vierastanut marsipaania sen lievästi karvaan maun takia, mutta tämä oli aivan loistavaa. Ja pystyi syömään paljon enemmän kuin sellaista mössöistä kermavaahtokakkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön myös suklaalla päällystettyä marsipaania aina kun sitä jostain löydän.

Vierailija
4/5 |
26.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin marsipaani on ihan hyvä vaihtoehto kermalle. Ja marsipaaniakin on kai monenlaista, ts jotain eri reseptejä. Itse en ole marsipaanin ystävä mutta leipomosta jota käytän saa marsipaanikakun joka ei juurikaan maistu marsipaanille, moni muukin on yllättynyt positiivisesti. Mutta ainakin ihmisten itse tekemät marsipaanit, siis ne joita olen maistanut, ovat olleet niitä aika kamalia...

Vierailija
5/5 |
26.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

marsipaania on vain pinnalla, täytteessä voi olla vaikka kermavaahtoa ja hedelmiä.