Vierailija

up

Sivut

Kommentit (888)

Vierailija

vaimo makaili lahna tyyliin alla ja tuumaili kerran, että "miksi tää kestää niin kauan" kun rakasteltu oli vajaat 10 minuuttia.. sepä mukavasti kohotti tunnelmaa, olikin jo aika keksiä jotain muuta tekemistä.

Vierailija

Kesken esileikin mies yhtäkkiä ottaa tisseistä kiinni ja alkaa sormen päillä "vääntämään" nänneistä ja matkimaan radioa..siis tyyliin kun etsitään radioista kanavaa kohdalleen.. väänteli ja äänteli tyyliin viuu-uu viuuu äänen painetta vaihdellen.. lopuksi kumpikin purskahti nauruun ja meni hetki ennen kuin pystyi jatkamaan hommia.. Ja kerran on sanonut takaa päin työnnellessä et hei sulla on karmea finni persuuksissa.Kerran vonkasi seksiä ja kun sai mut innostumaan kunnolla.. otti seiskan ja sanoi että voitko sä ensin vähän dildoilla niin hän lukee lehden loppuun sillä aikaa... jostain syystä ei seksi sitten itseä innostanutkaan.. :S

Vierailija

Lainaus:

...(ja minä kun vielä kävin kierroksilla ja pyysin lisää) käänsi vain kylkeään ja sanoi " hoitele ittes" . Uskomatonta mutta totta, luulin että tuollaiset miehet ovat kaupunkilegendaa, vaan ei. Vieläkin kiukuttaa, etten heti lempannut, vaan vasta myöhemmin prkl. Oli muutenkin täys paska.

Tuotahan naiset tekee yhtenään, yleensä rupeavat nukkumaan aina kun oikein itsellä tekisi mieli.

Vierailija

Eräs yhden illan hoito oli kova puhumaan petipuuhissa. Höpötti jatkuvasti, kuten:

"miltä tuntuu kun kova kalu uppoaa pilluun, miltä tuntuu, tuntuuko hyvältä".Suihinottaessa mies nautti ja ilmoitti tämän seuraavin lauseenkääntein:

"sä teet sille niin hyvää, kylläpä mun kalua nyt pidetään hyvänä".Laukesi suuhun, menin vessaan ja makuuhuoneen puolelta kuului huuto "älä nyt hyvää tavaraa pois sylje!"

Vierailija

oltiin yhdessä sängyssä ja siinä sylikkäin, niin mies sanoi, että "Sinusta ei kyllä olisi ikinä arvannut, että olet hyvä sängyssä. Olet sen näköinen, että ei luulisi seksin kiinnostavan".

Vissiin oli tarkoitettu kohteliaisuudeksi, mutta siitä jäi pitkäksi aikaa paha mieli.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat