Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

up

Sivut

Kommentit (890)

vaimo makaili lahna tyyliin alla ja tuumaili kerran, että "miksi tää kestää niin kauan" kun rakasteltu oli vajaat 10 minuuttia.. sepä mukavasti kohotti tunnelmaa, olikin jo aika keksiä jotain muuta tekemistä.

Kesken esileikin mies yhtäkkiä ottaa tisseistä kiinni ja alkaa sormen päillä "vääntämään" nänneistä ja matkimaan radioa..siis tyyliin kun etsitään radioista kanavaa kohdalleen.. väänteli ja äänteli tyyliin viuu-uu viuuu äänen painetta vaihdellen.. lopuksi kumpikin purskahti nauruun ja meni hetki ennen kuin pystyi jatkamaan hommia.. Ja kerran on sanonut takaa päin työnnellessä et hei sulla on karmea finni persuuksissa.Kerran vonkasi seksiä ja kun sai mut innostumaan kunnolla.. otti seiskan ja sanoi että voitko sä ensin vähän dildoilla niin hän lukee lehden loppuun sillä aikaa... jostain syystä ei seksi sitten itseä innostanutkaan.. :S

Lainaus:

...(ja minä kun vielä kävin kierroksilla ja pyysin lisää) käänsi vain kylkeään ja sanoi " hoitele ittes" . Uskomatonta mutta totta, luulin että tuollaiset miehet ovat kaupunkilegendaa, vaan ei. Vieläkin kiukuttaa, etten heti lempannut, vaan vasta myöhemmin prkl. Oli muutenkin täys paska.

Tuotahan naiset tekee yhtenään, yleensä rupeavat nukkumaan aina kun oikein itsellä tekisi mieli.

Eräs yhden illan hoito oli kova puhumaan petipuuhissa. Höpötti jatkuvasti, kuten:

"miltä tuntuu kun kova kalu uppoaa pilluun, miltä tuntuu, tuntuuko hyvältä".Suihinottaessa mies nautti ja ilmoitti tämän seuraavin lauseenkääntein:

"sä teet sille niin hyvää, kylläpä mun kalua nyt pidetään hyvänä".Laukesi suuhun, menin vessaan ja makuuhuoneen puolelta kuului huuto "älä nyt hyvää tavaraa pois sylje!"

oltiin yhdessä sängyssä ja siinä sylikkäin, niin mies sanoi, että "Sinusta ei kyllä olisi ikinä arvannut, että olet hyvä sängyssä. Olet sen näköinen, että ei luulisi seksin kiinnostavan".

Vissiin oli tarkoitettu kohteliaisuudeksi, mutta siitä jäi pitkäksi aikaa paha mieli.

tällä palstalla mikään ei oo hyvä. ensin ollaan liian tosikkoja, sitten kun kerrotaan että naurettiin ja oli hauskaa niin ollaan teinipellejä. huh huhh.

Mies kerran sanoi muka vitsinä kun oltiin oltu kahdestaan syömässä (kerrankin), että mun värkki haisee kuin vanha silli vaikka käyn yleensä aina alapään pesulla ennen hommia. Oli TOSI kivaa mukavan illan jälken. Ja mulla on monta kertaa ollut hiiva, niin minkäs mä sille voin... Ärsytti!!

Yhtenä iltana sitten ton jälkeen kun laitoin lapsia nukkumaan ja mulla oli jo yöpuku päällä, niin mies makasi sängyllä ja katseli vihjailevasti. Mä sitten vilautin sille ja mainitsin jotain vanhasta sillistä. Jäi ilman sinä iltana.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat