Ota poronsisäfile jääkaapista huoneenlämpöön VÄHINTÄÄN puoli tuntia, mieluummin vieläkin aiemmin.
Paista kokonainen file joka puolelta kauniin ruskeaksi voi/öljyseoksessa.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kääri folioon ja jätä rulla keittiön pöydälle noin 15-20min. Folio kypsyttää loppulihan sopivan meediumiksi, joten pannulla otetaan vain väri pintaan! Valmis liha on päältä ruskea, sisältä punainen (muttei verinen).
Leikkaa noin 2cm viipaleiksi ja tarjoa mustaherukkahyytelön ja esim. perunamuussin kanssa.
Tosi helppoa valmistaa, mutta herkullista.
Ota poronsisäfile jääkaapista huoneenlämpöön VÄHINTÄÄN puoli tuntia, mieluummin vieläkin aiemmin.
Paista kokonainen file joka puolelta kauniin ruskeaksi voi/öljyseoksessa.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kääri folioon ja jätä rulla keittiön pöydälle noin 15-20min. Folio kypsyttää loppulihan sopivan meediumiksi, joten pannulla otetaan vain väri pintaan! Valmis liha on päältä ruskea, sisältä punainen (muttei verinen).
Leikkaa noin 2cm viipaleiksi ja tarjoa mustaherukkahyytelön ja esim. perunamuussin kanssa.
Maukas, helppo ja tyylikäs ruoka.