Vierailija

Kyseessä 35 v mies ja ko ilmiö tullut ihan hiljattain :(Mistähän tämä voisi johtua?Suorituspaineita ei pitäisi olla eikä tupakka/alkoholiongelmaakaan..

Sivut

Kommentit (86)

suunsoittajat. Asiallinen kysymys, uskomattomia vastauksia.Pystytkö keskustelemaan miehesi kanssa? Joskus on miehilläkin kausia, että nousee seinä vastaan. Oletko raskaana..? Tai juuri synnyttänyt? Työmurheita...tai muuten vain kevätväsymystä? Mieskin on inhimillinen olento, useimpien kanssa pystyy keskustelemaan. Ja hyvä huomio aikaisemmin, saattaa tulla suorituspaineita jos on kerran aikaisemmin käynyt samoin.Tsemppiä, seksielämässäkin on myötä- ja vastamäkiä!

tai muusta?

Yleistä väsymystä? Onko sairastellut?Ja tosiaan, muutama epäonnistunut kerta, ja suorituspaineet nousee niin valtaviksi, ettei ehkä onnistu sitten senkään vuoksi.Asian kanssa ei kannata jäädä yksin, tutkikaa netistä alan sivustoja (erektiohäiriöt) eikä käynti erikoislääkärilläkään ole pahitteeksi, mikäli vaiva jatkuu.

Mies samanikäinen, mutta ongelma ollut jo vuosia. Alkoi muistaakseni joskus hieman alle 30 v. En enää muista olisiko siinä tapahtunut jotain meidän elämässä et olis voinu vaikuttaa asiaan, mut mies valitteli, et peniksen päässä tuli joku outo tunne eikä pystynyt estämään laukeamista tai sitten vastaavasti lopahti. Alussa mies otti siitä hirveän stressin mikä ei todellakaan auttanut asiaa, mut pikku hiljaa sai valettua uskoa et vielä onnistuu (itse jouduin paljon myös tsemppaamaan). Kävi lääkärilläkin mut mitään fyysistä ei löytynyt. Nykyään ei enää lopahda/laukea heti, mut paljon on tehnyt päässään töitä päästäkseen tähän.Miehes kannattais kuiten käydä lääkärillä ihan aluksi ja jos vika "päässä" niin sitten myös sun osuus on aika merkittävä siinä parantumisessa. Eli mieti miten suhtaudut tai millaista naamaa näytät, vaikka sisällä kuohuisikin seksin lopahtaminen.

kun mitään muutoksia ei ole elämässä ollut muutamaan vuoteen,ei raskauksia,työmurheita tms.

Ollaan pystytty puhumaan miehen kans asiasta ja ei olla keksitty,mistä tämä voisi johtua.Minäkin mietin nyt,että voiko tää oikeasti liittyä jo ikään?? Apua ; D .Jospa tilanne korjaantuu vielä :).Kiitos tsempeistä !

Miehellä ikää vähän alle 50v.

Käytännössä meidän rakastelut ovat sitä että mies hakkaa hanskaan todella pitkälle ja sitten vasta kiipeää pykälään. Se onkin sitten lyhyt huvi. Ollaan oltu yhdessä 3 vuotta ja tilanne on pysynyt samana. Hänellä ei edes seiso jos ei hakkaa hanskaan ensin. Ja jos liian nopeasti alkaa työntyä sisään, niin lopahtaa. Että sellaista seksiä meillä. Joskus mies tilasi netistä jotain "miespillereitä", mutta ne kiellettiin ja nyt ollaan vaan luomun varassa.

hyvät ihmiset lääkäriltä apua tuohon vaivaan, mikä vaikuttaa koko pari suhteeseen ja varmasti myös miestenne itsetuntoon.Asiansa osaava lääkäri selvittää kyllä vaivan ja määrää tarvittaessa lääkkeet.Nykypäivänä turha kärsiä tällaisesta vaivasta.Meillä oli / on osittain sama tilanne ja mies suunnilleen ap:n miehen kanssa samoja ikiä. Lääkkeet on ja ne todellakin toimii ja mies on saanut vähän itsetuntoaan takaisin ja muutaman kerran homma on onnistunut jo ilman lääkkeitäkin, kun ei ole niin valtavia suorituspaineita kuin mitä oli silloin epäonnistumisien jälkeen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat