sattuu... :/

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Onks teillä mitään ehdotuksia että mitä pitäis tehdä kun imetys sattuu? Ensin luulin että vauvalla oli väärä imuote mutta näyttää ainakin siltä että se on ihan oikea.Olen yrittänyt erilaisia imetysasentoja mutta kuitenkin sattuu.Täysimetän ja maitoa tulee riittävästi,ei vain huvita imettää kun aina sattuu :s Olen jo alkanut miettiä että pitäiskö alkaa antaa maitokorviketta...? Vauva on nyt kolme viikkoinen.

Kommentit (6)

Vierailija

Mulla oli ihan sama ongelma! Ensiksi neuvoisin että älä luovuta. Vauva nyt 5kk ja olen ikionnellinen että purin hammasta enkä antanut pulloa. Imetys tuntuu nyt varmaan vielä paremmalta just koska taisteltiin niin kovasti :-) Mulla kesti 2kk ennen kuin sain asiat täysin järjestykseen.



Monella kaverilla kesti n kuukauden ja kipu hävisi itsestään. Mulla syy taisi olla rintojen turvotus maidonnoususta, niissä oli lopulta niin paljon maitoa että vasta siinä 3kk iässä vauva alkoi syödä saman verran kun minä tuotin. Ote oli sen vuoksi hiukan pieni, mutta se korjaantui vähitellen itsestään kun turvotus helpotti.



Sain tosi paljon apua imetystuesta ja yhdeltä paikalliselta imetysasioissa neuvovalta kätilöltä. Hän neuvoi mulle myöskin homeopaattista lääkettä, Pulsatillaa. En ollut ennen uskonut homeopatiaan mut tavalla tai toisella tämä auttoi mua. Lisäksi imetyksen tunteeseen tottui. Joku sanoi että varsinkin kovin vaaleahipiäisillä voi imetys tuntua enemmän kuin muilla ja mulla taisi olla se ongelma.



Tsemppaa vielä! Lupaan että helpottaa. Meidän neiti on aina rauhoittunut tissille joten ihan senkin vuoksi imetys on ollut todella arvokasta.

Vierailija

Meillä auttoi ainakin rintakumit ja nännivoide tooosi paljon!!! Ainun oma nännivoide on ihan parasta.

Sitten taas jos ne ei auta niin mua auttoi myös se että laitoin pussiin tulikuumaa vettä ja pidin tissillä ennen kun alotin imettää. Se tepsi myös jos on siis niinkus koko tissi kipeä.



Olen samaa mieltä siinä, että ei kannata luovuttaa! Se on vaan loppujen lopuksi sulle parhaaksi ja kaikista tärkeintä niin teidän pikkuiselle vauvalle :) Myöhemmässä vaiheessa tulet vaan kiittämään itteäs kun olet kaupungilla ja vauvalle iskee yht'äkkiä hirveä nälkä, niin voit vaan ottaa tissin eteen ja syöttää, eikä tarvitse ruveta tuttipullojen ja maitojen kanssa häsläämään :D

Tsemppiä sulle sinne. Koita jaksaa :)

Vierailija

Mä laitoin kertakäyttöisiin liivinsuojiin oikein paksulti Bepanthenia joka imetyksen jälkeen. Sekin lievensi. Ja sit just se tissien pitäminen oikein lämpiminä, vaikka vielä huiveja ympärille.

Vierailija

Kiitti teillä vinkeistä :) Pitää kokeilla ja toivota että auttaa.En ainakin vielä luovu imetyksetä kun poika kuitenkin kasvaa hyvin sillä eikä tarvii antaa korviketta.Jos ei kipu häviää niin tuun sitten tänne kysymään lisää vinkkejä ;D

Uusimmat

Suosituimmat