Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä korvata ruokakerma pastakastikkeessa?

Vierailija
19.02.2010 |

Voiko edes tehdä ilman?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

-- tomaattimurskaa tai oliiviöljyä kastikkeen pohjaksi.

Vierailija
2/6 |
19.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko edes tehdä ilman?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tarkoituksena on keventää ottaa vähärasvaisen vaihtoehdon. Maidoton valinta löytyy GoGreeniltä tai jo mainitusta tomaattimurskasta.

Vierailija
4/6 |
19.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helpottaisi, jos ap. kertoisi, mitä kastiketta haluaa tehdä. Monenlaisia pastakastikkeita voi toki tehdä ilman ruokakermaa.

Vierailija
5/6 |
19.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

unohdin ostaa ruokakerman ja tomaattisosekin oli ehtinyt vanhaksi. Veteen tein, pitää suurustaa jollain jos näyttää kovin litkuksi jäävän. Ei tästä ihan ohjeen veroista taida tulla, toivottavasti syömäkelpoista edes...

Vierailija
6/6 |
19.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sulla on nyt kattilassa vettä ja linssejä???! No kyllä varmasti juu kannattaa jollain suurustaa, taikka sitten vähentää vettä ja vetää linssit soseeksi, niin suurustuu niinkin. Mutta voin kyllä kuvitella, että on kovin mauton "kastike"...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kaksi