Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten valmistan peuran kulmapaistin, auttakaa!

Vierailija
23.01.2010 |

Sellainen on meille ilmestynyt, ja nyt vaan pitäis tietää mitä sille tehdään...Auttakaa viisaammat pliiiiis!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ettei vaan salametsällä ole käyty..

Vierailija
2/4 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaa sekin vain on. :) Voit tehdä sitä esimerkiksi karjalanpaistityyppisesti sianlihan kanssa, tai vaikka kääriä sen pekoniin ja paistaa uunissa. Itse olen ensin paistanut paistin kuumalla pannulla et se saa väriä, ja sitten kypsentänyt keittämällä/uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mustaherukkamehua 1dl

soijaa 1dl

4 dl lihalientä

6 mustapippurin marjaa

6 katajanmarjaa

2-3 valkosipulin kynttä



Kiehauta liemi ja laita paisti pataan niin että se on puoliksi liemen peitossa. Anna hautua 45min (ohje kilon palalle), käännä paisti ja jatka 45min. Jos haluat rosen sisältä niin 45+30 min riittää.



Ota valmis paisti liemestä ja kiedo folioon vetäytymään. Siivilöi liemi ja keitä voimakkaasti kasaan (jäljellä n 2-3 dl). Lisää kermaa jos haluat

Vierailija
4/4 |
23.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä se kattilassa liemessä, missä on pullo portteria, 1dl soijakastiketta, loraus mustaviinimarjamehua, timjamia, sipulia ja olikohan jotain muuta - katajanmarjoja varmaan ja valkosipulia



Keittoaika riippuu paistin koosta, reilun kokoista hirveä olen keitellyt pari tuntia. Lihaa ei tarvitse ruskistaa ja sitten kun liha on keitetty, liemestä saa siivilöimällä ja suurustamalla kastikkeen.