Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teette riisipuuron ettei se pala pohjaan?

Vierailija
24.12.2009 |

uunissa?kerroskattilassa?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun laittaa maidon kantsii olla varovainen ettei siinä vaiheessa polta pohjaan liian kovalla lämmöllä. Mielummin vaikka hitaamin lämmittää. Sekoittaa pitää ahkerasti alussa.

Vierailija
2/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tekeytyy itsekseen. Ei ole aikaa kahden ipanan pyöriessä jaloissa ruveta keittlemään sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

äärettömän vaivatonta

Vierailija
4/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ettei pala niin herkästi kiini. Hellassa mulla asteikko 1-9. 3:lla kun keittää täytyy muistaa sekoittaa pohjaa myöten usein. 1:llä riittää puolentunnin välein sekoitus, 2 tunnissa tuli 5l pehmeää puuroa

Vierailija
5/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

todella helppoa eikä ole epäonnistumisen vaaraa.

Vierailija
6/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pohjalle nokare voita, toimii!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuin haudekattila?

Vierailija
8/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

keitän pari minuuttia riisejä vedessä, tai että vesi haihtuu. Lisään maidon, hämmennän siihen asti että maito kiehuu. Virta pois ja hautua reilun tunnin jäähtyvällä levyllä (ei tietenkään onnistu induktioliedellä, välillä sekoitetaan... ei pala pohjaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä nimeä nyt kukakin käyttää ovat siis niitä, joissa alempaan osaan tulee vesi ja ylempään kerrokseen puuroaineet. Tarvii vain välillä katsoa, missä vaiheessa puuro on ja vähän voi sekoitella.



En ole koskaan edes yrittänyt tehdä riisipuuroa tavallisessa kattilassa. Uunipuuro on tietenkin myös helppo tehdä, mutta mun mielestä joulupuuro tehdään kattilassa.

Vierailija
10/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luen täältä yhden aloituksen, sitten sekoitan välillä ja palaan taas lukemaan seuraavan ketjun. Eikö olekin näppärää? Lapset tuolla piirtelee ja katselee lasten ohjelmia telkkarista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punanen maito ja kattila maidon lisäyksen ja sen lämpiämisen jälkeen koko ajan kakkosella (asteikko 1-9). Hämmennys 5-10 min välein.

Vierailija
12/12 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista sekoitella!