Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Kuuluuko rosollin kanssa tarjota punajuuriliemellä värjättyä KERMAVAAHTOA?
22.12.2009 |
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
toiset kermaviiliä tai hapankermaa ja kolmannet smetanaa. Omasta mielestäni viimemainittu on parasta.
Löysäksi vaahdoksi vatkattua, punajuuriliemellä värjättyä kermaa. Maustetaan etikalla, sokerilla, suolalla, valkopippurilla. Siinä onkin homma, että saa makean ja kirpeän suhteet oikein. Turha sitä on ihmetellä tai kauhistella, ap. Jokainen herkuttelee vuoden suurimpana ruokajuhlana mielensä mukaan. Hyvää joulua ja bon appétit!
Alue: Aihe vapaa
vaihtoehtona kermaa pelkääville kermaviili ja sama mömmö siihen sekoitettuna.