Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuuluuko rosollin kanssa tarjota punajuuriliemellä värjättyä KERMAVAAHTOA?

Vierailija
22.12.2009 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaihtoehtona kermaa pelkääville kermaviili ja sama mömmö siihen sekoitettuna.

Vierailija
2/6 |
22.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä enemmin, sen parempi ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse kyllä syön omani mieluummin ilman

Vierailija
4/6 |
22.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

toiset kermaviiliä tai hapankermaa ja kolmannet smetanaa. Omasta mielestäni viimemainittu on parasta.

Vierailija
5/6 |
22.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysäksi vaahdoksi vatkattua, punajuuriliemellä värjättyä kermaa. Maustetaan etikalla, sokerilla, suolalla, valkopippurilla. Siinä onkin homma, että saa makean ja kirpeän suhteet oikein. Turha sitä on ihmetellä tai kauhistella, ap. Jokainen herkuttelee vuoden suurimpana ruokajuhlana mielensä mukaan. Hyvää joulua ja bon appétit!

Vierailija
6/6 |
22.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juttu on juuri se maustaminen etikalla, suolalla ja sokerilla.