Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

mitä valmistujaislahjaksi 25v lähihoitajalle joka pitää valmistujaisjuhlat

Vierailija

kyseessä on miehen veljen kihlattu. Minkä hintainen lahja on sopiva ja mitä voisi hankkia? En ole ollut valmistujaisissa, paitsi yo-juhlissa, enkä tiedä millainen lahja on sopiva.

Kommentit (9)

Vierailija

laadukas uunivuoka/piirakka vuoka on tarpeellinen ja hyvä lahja!Minä sain muinoin valmistumislahjaksi Pentikin sarjaa piirakkavuoan, ja kulhon, ja on kyllä käytössä edelleen, 10 vuotta myöhemmin.Tiedä sitten osaako joku muu arvostaa..

Vierailija

mutta mun mielestä olisi kiva lahja jos jotkut tutut kimpassa keräisivät vaikka matkarahaa. Pääsisin opintojen jälkeen vähän rentoutumaan muihin maisemiin. Matkan, eikä lahjankaan, tarvitse olla kallis. Ajatus on tärkein. Mitä itse haluaisit tuossa tilanteessa, ap? Se voi auttaa keksimisessä, jos ette miehesi kanssa tunne lankosi kihlattua kovin hyvin.

Vierailija

se on toisen asteen tutkinto niinkuin yo:kin. Ja saman mittanen koulutuksin. Samaa arvoa voi lahjat olla jos sitä ajattelet. 25v varmaan omistaa jo astioita???

Vierailija

Eli kello mikä laitetaan roikkumaan tuohon taskuun. Ostin sellaisen äidilleni, kun valmistui lähihoitajaksi. Kuulin kun hän joskus puhui, että sellainen olisi hieno ja ostin sitten lahjaksi ja tykkäsi kovasti. Eikä ollut edes pahanhintainen.

Uusimmat

Suosituimmat