Kokonainen possun sisäfile uunissa - kuinka pitkään?
Kaapista löytyy kokonainen possun sisäfile ja ajattelin tehdä sen uunissa. Tulee vähämmän käryä eikä tarvitse paistella keittiössä mitään kun vieraat tulevat tänään.
Mutta kuinka pitkään tollainen sisäfile pitää olla uunissa (paistopinta tietenkin ensin tehtynä pannulla)? Kaikkialta löytyy vain ohjeita joissa on "kunnes sisälämpötila on xxx". No joo mutta kun meiltä ei löydy lihalämpömittaria...
Kommentit (23)
Varminta olisi paistaa mittarin kanssa mutta jos sitä ei ole niin suurinpiirtein puoliska tuntia 175 asteessa arvioisin jos kokonaisena paistat.
Olettaen että teet pinnan pikaisesti kuumalla pannulla.
mut riittääkö 600 grammasta mihinkään? meillä tuo 600 g pötkylä menee kahdelle + pienelle lapselle ja nälkä jäis jossei muuta lihaisaa ruokaa olis.
ohuelle porsaan sisäfileelle... Eikö google löytänyt yhtään o hjetta sulle??
Joku 15min pikemminkin, ellet halua kuivaaa koppuraa....
Paloittelen lihan joka tapauksessa sitten valmiiksi tarjoilulautaselle eli tarkistan samalla että on kypsää.
Jonkinlaiset osviitat oli todella kiva saada. Kiitos.
ap
mut riittääkö 600 grammasta mihinkään? meillä tuo 600 g pötkylä menee kahdelle + pienelle lapselle ja nälkä jäis jossei muuta lihaisaa ruokaa olis.
Syöjiä kuusi eli 200g lihaa per nuppi. Kuulosti ainakin musta aika hyvältä etukäteen.
ap
kolmonen löysi heti huonon ohjeen jossa ohjeessa on käsketty paista aaivan liikaa ja sitten jo eka kommentoija paljastaa sen :D
Eka linkki googlella :D:D
http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/porsaanliharuoat/porsaan-s…
vain 40min eikä ollut http://mitasointanaan.blogspot.com/2006/03/sunnuntaisika.htmlstettu ensin...
Oikeesti hei. Sehän on jo melkeen kypsä pannun jälkeen....
http://mitasointanaan.blogspot.com/2006/03/sunnuntaisika.html
ohuelle porsaan sisäfileelle... Eikö google löytänyt yhtään o hjetta sulle?? Joku 15min pikemminkin, ellet halua kuivaaa koppuraa....
sianlihan tulee olla läpeensä kypsää.
kääritty aina folioon, mausteet sisään, ja tunti uunissa. Ei tule kuivaa lihaa, vaan ihanan mureeta! Ei haittaa vaikka ylikin paistais.
Eli siis vaikka sinappikermakastikkessa hautunut tai mustapekkajuustossa hautunut possun sisäfile mutta ne eivät sovi lisukkeisiin.
Teen valkosipulivoin lihalle eli tämän pitäisi olla sen vuoksi kastikkeeton.
ap
pannulla, SITTEN uuniin SITTEN folioon kietominen joka myös jatkaa kypsymistä....
Missä sanottiin, että toi kaikki YHTEENSÄ 15min?
pannulla, SITTEN uuniin SITTEN folioon kietominen joka myös jatkaa kypsymistä.... Missä sanottiin, että toi kaikki YHTEENSÄ 15min?
ei VARTTI riitä.
pyöritellä vaan laitetaan paistopussiin tai folioon uuniin.
kaksi viikkoa, niin olette ehtineet saada rokotesuojan
porsaan jauhelihaa pitäisi aina kypsentää yli puoli tuntia ymmärtääkseni yersina-bakteerin poistumisen takia, sama kai muullakin sianlihalla
[quote author="Vierailija" time="07.11.2009 klo 12:26"]
mut riittääkö 600 grammasta mihinkään? meillä tuo 600 g pötkylä menee kahdelle + pienelle lapselle ja nälkä jäis jossei muuta lihaisaa ruokaa olis.
Syöjiä kuusi eli 200g lihaa per nuppi. Kuulosti ainakin musta aika hyvältä etukäteen.
ap
600g / 6 = 200g? Taikaliha muuttuu uunissa 1,2kg pötköksi, mistä voi ostaa tollasia
Menee luultavasti piloille noilla sun taidoilla.
Sisäfilettä nyt yleensä ei paistella kauaa, tosin aina niitä ihmisiäkin näkee jotka syövät kuivaa känttyä.
[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 21:18"]
porsaan jauhelihaa pitäisi aina kypsentää yli puoli tuntia ymmärtääkseni yersina-bakteerin poistumisen takia, sama kai muullakin sianlihalla
[/quote]
Niin kai, tai hetkinen ei sittenkään.
[quote author="Vierailija" time="07.11.2009 klo 12:35"]
pannulla, SITTEN uuniin SITTEN folioon kietominen joka myös jatkaa kypsymistä....
[/quote]
Folio jatkaa kypsymistä?
ap