Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kokonainen possun sisäfile uunissa - kuinka pitkään?

Vierailija
07.11.2009 |

Kaapista löytyy kokonainen possun sisäfile ja ajattelin tehdä sen uunissa. Tulee vähämmän käryä eikä tarvitse paistella keittiössä mitään kun vieraat tulevat tänään.



Mutta kuinka pitkään tollainen sisäfile pitää olla uunissa (paistopinta tietenkin ensin tehtynä pannulla)? Kaikkialta löytyy vain ohjeita joissa on "kunnes sisälämpötila on xxx". No joo mutta kun meiltä ei löydy lihalämpömittaria...

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
2/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varminta olisi paistaa mittarin kanssa mutta jos sitä ei ole niin suurinpiirtein puoliska tuntia 175 asteessa arvioisin jos kokonaisena paistat.



Olettaen että teet pinnan pikaisesti kuumalla pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut riittääkö 600 grammasta mihinkään? meillä tuo 600 g pötkylä menee kahdelle + pienelle lapselle ja nälkä jäis jossei muuta lihaisaa ruokaa olis.

Vierailija
4/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


ohuelle porsaan sisäfileelle... Eikö google löytänyt yhtään o hjetta sulle??



Joku 15min pikemminkin, ellet halua kuivaaa koppuraa....

Vierailija
5/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paloittelen lihan joka tapauksessa sitten valmiiksi tarjoilulautaselle eli tarkistan samalla että on kypsää.



Jonkinlaiset osviitat oli todella kiva saada. Kiitos.



ap

Vierailija
6/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut riittääkö 600 grammasta mihinkään? meillä tuo 600 g pötkylä menee kahdelle + pienelle lapselle ja nälkä jäis jossei muuta lihaisaa ruokaa olis.

Syöjiä kuusi eli 200g lihaa per nuppi. Kuulosti ainakin musta aika hyvältä etukäteen.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kolmonen löysi heti huonon ohjeen jossa ohjeessa on käsketty paista aaivan liikaa ja sitten jo eka kommentoija paljastaa sen :D



Eka linkki googlella :D:D



http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/porsaanliharuoat/porsaan-s…

Vierailija
8/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


vain 40min eikä ollut http://mitasointanaan.blogspot.com/2006/03/sunnuntaisika.htmlstettu ensin...



Oikeesti hei. Sehän on jo melkeen kypsä pannun jälkeen....



http://mitasointanaan.blogspot.com/2006/03/sunnuntaisika.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ohuelle porsaan sisäfileelle... Eikö google löytänyt yhtään o hjetta sulle?? Joku 15min pikemminkin, ellet halua kuivaaa koppuraa....


sianlihan tulee olla läpeensä kypsää.

Vierailija
10/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kääritty aina folioon, mausteet sisään, ja tunti uunissa. Ei tule kuivaa lihaa, vaan ihanan mureeta! Ei haittaa vaikka ylikin paistais.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli siis vaikka sinappikermakastikkessa hautunut tai mustapekkajuustossa hautunut possun sisäfile mutta ne eivät sovi lisukkeisiin.



Teen valkosipulivoin lihalle eli tämän pitäisi olla sen vuoksi kastikkeeton.



ap

Vierailija
12/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


pannulla, SITTEN uuniin SITTEN folioon kietominen joka myös jatkaa kypsymistä....



Missä sanottiin, että toi kaikki YHTEENSÄ 15min?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pannulla, SITTEN uuniin SITTEN folioon kietominen joka myös jatkaa kypsymistä.... Missä sanottiin, että toi kaikki YHTEENSÄ 15min?


ei VARTTI riitä.

Vierailija
14/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pyöritellä vaan laitetaan paistopussiin tai folioon uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
07.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaksi viikkoa, niin olette ehtineet saada rokotesuojan

Vierailija
16/23 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

porsaan jauhelihaa pitäisi aina kypsentää yli puoli tuntia ymmärtääkseni yersina-bakteerin poistumisen takia, sama kai muullakin sianlihalla

Vierailija
17/23 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.11.2009 klo 12:26"]

mut riittääkö 600 grammasta mihinkään? meillä tuo 600 g pötkylä menee kahdelle + pienelle lapselle ja nälkä jäis jossei muuta lihaisaa ruokaa olis.

Syöjiä kuusi eli 200g lihaa per nuppi. Kuulosti ainakin musta aika hyvältä etukäteen.

ap

600g / 6 = 200g? Taikaliha muuttuu uunissa 1,2kg pötköksi, mistä voi ostaa tollasia

Vierailija
18/23 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee luultavasti piloille noilla sun taidoilla. 

Sisäfilettä nyt yleensä ei paistella kauaa, tosin aina niitä ihmisiäkin näkee jotka syövät kuivaa känttyä.

 

Vierailija
19/23 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.12.2014 klo 21:18"]

porsaan jauhelihaa pitäisi aina kypsentää yli puoli tuntia ymmärtääkseni yersina-bakteerin poistumisen takia, sama kai muullakin sianlihalla

[/quote]

Niin kai, tai hetkinen ei sittenkään.

 

Vierailija
20/23 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.11.2009 klo 12:35"]


pannulla, SITTEN uuniin SITTEN folioon kietominen joka myös jatkaa kypsymistä....

[/quote]

Folio jatkaa kypsymistä?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi seitsemän