Tilanneviesti

Keskustelu Seksi-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Imetys ja seksi

Vierailija

Miten te imettävät äidit teette seksin aikana jos rinnat valuu maitoa, pidättekö imetysliivit ja liivinsuojat päällä vai annatte maidon valua?

Kommentit (10)

Vierailija

imetysliivit suojineen on musta mukavampi vaihtoehto kuin maidosta märkä sänky. Voishan sitä hommailla vaikka pyyhkeen päällä, jos maitoa tulee reippaasti, eikä halua verhota rintojaan liiveihin.

Vierailija

käytin kyllä liivejä ja suojuksia, vaikka se olikin tosi tylsää ja epäeroottista. mutta kun sitä maitoa ihan oikeasti tuli suihkuamalla, ei kamalan kiihottavaa sekään...

Vierailija

juuri tuon imetyksen takia. Tällainen "maitoa suihkuava lehmä" ei miehen sanojen mukaan ole tippaakaan kiihottava eikä kiinnostava.Onnea vaan valitsemalleen uralle, ei minuakaan taida sitten vuoden päästä enää kiinnostaa mikään siemeniä sylkevä panomasiina.

Vierailija

Tosin imetettävä on jo yli 1 v., joten tuo alun suihkuaminen on tasaantunut jo aika päiviä sitten.Oikeesti, vain ihan ekoina kuukausina rinnat olivat tuollaiset "suihkuavat". Aika nopeasti ne tasaantuivat.Ei se näy mitenkään seksin aikana, että imetän vielä. Rinnat on seksissä eri tarkoituksessa, kuin vauvan kanssa imetyksessä! :)

Vierailija

Lainaus:

Tosin imetettävä on jo yli 1 v., joten tuo alun suihkuaminen on tasaantunut jo aika päiviä sitten. Oikeesti, vain ihan ekoina kuukausina rinnat olivat tuollaiset "suihkuavat". Aika nopeasti ne tasaantuivat. Ei se näy mitenkään seksin aikana, että imetän vielä. Rinnat on seksissä eri tarkoituksessa, kuin vauvan kanssa imetyksessä! :)
ja suihkuaa edelleen ihan yhtä lailla kuin silloin alussakin. Näkyy ja tuntuu seksin aikana, kun nämä maitotissit toimii siten, ettei tarvi kuin koskettaa, ja maito nousee, ja suihkuaa...- se maitoa suihkuava lehmä

Vierailija

..poika 1,5 -vuotias ja imetän vielä silloin tällöin. Ei ole enää moniin kuukausiin rinnoista tullut maitoa seksin aikana, toisin kuin aikaisemmin. Eikä ole tarvinut missään muuallakaan pitää enää liivinsuojuksia.Ja ne liivinsuojukset voi parempia aikoja odotellessa tunkea vaikka seksikkään yötopin alle. Ei tarvi pitää imetysliivejä sekstaillessa. Muutenkin, myös itelle, mukavampi yöllä jokin kiva seksikäs yöasu kuin maidolta tuoksuvat imetysliivit.

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

naiselta jonka tissit suihkuavat maitoa,olisi mukavaa imeskellä niitä.

Mitenkään erityisen pervo fantasia...Asiaan. Itse käytän imetysliivejä. Oma mies ei siedä maidon makua ja minua alkaa harmittamaan sen tahmeus. Pidän siis liivit päällä jotta vartalo pysyy puhtaana. (On maistanut omaa spermaansa eikä moiti sitä yhtään niin pahaksi!!)

Uusimmat

Suosituimmat