Pika-apua kaivataan! Mitä tarkoittaa reseptissä "purkki kermaa vatkattuna"? Vispikermaako?
Kyse siis voileipäkakun täytteestä, johon tulee tonnikalaa, mätitahnaa, pasteijaa, majoneesia ja tölkki kermaa vatkattuna. Minä tumpelo en ole varma kelpaako vaahtoutumaton kerma vai pitääkö olla kermavaahtoa? Mitä mieltä olette kumpaa tarkoitetaan?
Kiitos jos joku jaksaa vastata!
Kommentit (6)
sitä se tarkoittaa, kevyesti vaahdotettu kerma on osana täytettä
saan oikein kunnon kicksit. Kiitos ap!
Joskus kun kuvittelen, että olen uusavuton, mutta taas kerran voin todeta, etten taidakaan olla :-)
esim. rasiassa tai tuubissa myytävää valmista pasteijaa. Löytyy maksapasteijaa ja kinkkupasteijaa (joka on mielestäni parempaa)
Joo ei ole tullut leivottua hirveästi, joten pitää kysellä tyhmiä. No nyt sitten tämäkin juttu selvisi! Tuo pasteija on tosiaan kaupassa myytävää tonnikalapasteijaa (tuubissa).
Kohta pitäis alkaa kakkua vääntämään. Pitäkää peukkuja pystyssä että se onnistuu jotta synttärivierailla ois sitten huomenna jotain syötävää! ;-)
ap
sillä tavallinen kerma ei vatkaudu. Kermavaahtoa tässä reseptissä mitä ilmeisimmin tarkoitetaan.