Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pika-apua kaivataan! Mitä tarkoittaa reseptissä "purkki kermaa vatkattuna"? Vispikermaako?

Vierailija
31.10.2009 |

Kyse siis voileipäkakun täytteestä, johon tulee tonnikalaa, mätitahnaa, pasteijaa, majoneesia ja tölkki kermaa vatkattuna. Minä tumpelo en ole varma kelpaako vaahtoutumaton kerma vai pitääkö olla kermavaahtoa? Mitä mieltä olette kumpaa tarkoitetaan?

Kiitos jos joku jaksaa vastata!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
31.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sillä tavallinen kerma ei vatkaudu. Kermavaahtoa tässä reseptissä mitä ilmeisimmin tarkoitetaan.

Vierailija
2/6 |
31.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitä se tarkoittaa, kevyesti vaahdotettu kerma on osana täytettä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
31.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

saan oikein kunnon kicksit. Kiitos ap!

Joskus kun kuvittelen, että olen uusavuton, mutta taas kerran voin todeta, etten taidakaan olla :-)



Vierailija
4/6 |
31.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuossa täytteessä



kysyy kokki

Vierailija
5/6 |
31.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim. rasiassa tai tuubissa myytävää valmista pasteijaa. Löytyy maksapasteijaa ja kinkkupasteijaa (joka on mielestäni parempaa)

Vierailija
6/6 |
31.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ei ole tullut leivottua hirveästi, joten pitää kysellä tyhmiä. No nyt sitten tämäkin juttu selvisi! Tuo pasteija on tosiaan kaupassa myytävää tonnikalapasteijaa (tuubissa).



Kohta pitäis alkaa kakkua vääntämään. Pitäkää peukkuja pystyssä että se onnistuu jotta synttärivierailla ois sitten huomenna jotain syötävää! ;-)



ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi seitsemän