mokkapalat ilman vaniljasokeria. Hyviä?
Pitäisi mokkapaloja leipoa. Kaapista löytyy kaikki muut aineet paitsi vaniljasokeria. Ei kai se makua haittaa?
Kuorrutus on ainakin mun mielestä se pääasia :P
Kommentit (8)
tai vaikka siirappia.
nämäkin tuovat vähän jotain makua, mutta kyllä pelkkä sokerikin riittää.
Ihan hyvää tulee taatusti ilman v-sokeriakin. Miten teet kuorrutuksen?
ei kai kuorrutuksessa ole mitään ihmeempiä: sulatettua voita, tomusokeria, kylmää vahvaa kahvia ja tummaa kaakaojauhetta. Määriä en muista ulkoa, mutta kyllä ne voi ihan näppituntumallakin sekoittaa, maistella ja lisätä tarvittaessa vielä ja maistella taas...
ap :P
Onko kukaan tehnyt mokkapalaohjeesta täytekakkua? Ajattelin kokeilla, kun pitäisi saada hieman vaihtelua kinuskikakku-linjaan.
Onnistuisikohan näin? Tekisi kolme pellillistä pohjia ohjeen mukaan. Kostuttaisi appelisiinimehulla hieman ja laittaisi kohtuudella vadelmahilloa ja kermavaahtoa väliin. Ja päälle runsaasti mokkapalakuorrutusta ja reunoille kermavaahtoa. Onko ällöä? Miten muuten voisi tehdä? Toinen vaihtoehto olis tunkea väleihinkin sitä kuorrutetta mutta tuleeko liian makeaa?
saa ihan valmiinakin tyyliin lisää vain maito ja vatkaa kuohkeaksi. Vai onko se sitten liian lähellä suklaakakkua?
Tai sitten sacher-tyyliin aprikoosimarmeladia väliin ja kuorrutteeksi sulatettua suklaata, jossa tilkka kermaa.
niin maullisesti kuin rakenteellisestikin. Normaaliin täytekakkupohjaanhan ei tule rasvaa lainkaan, siksi on niin helppoa leikattavaa ja kevyt (siis painoltaan).
Jos teet mokkapalaohjeen mukaan pohjat, on kakku niin raskas, että täyte litsuu välistä ulos.
Sinuna tekisin normaalin täytekakkupohjan, johon laittaisin tummaa kaakaojauhetta. Näin saat tumman suklaisen pohjan ja väliin sitten mitä ikinä keksitkin.
esim kinuskikissa, karamelli cakes, hellapoliisi! :)
ap