Kokkaustaitoiset ohoi! Mitä tarkoittaa "paahda vastusten alla"?
Creme bruleeseen saa ruskean sokeripinnan, kun laittaa hyytymisen jälkeen sokeria pinnalle ja paahtaa sen vastusten alla. Tämä varmaan tarkoittaa, että vanukas pannaan ihan uunin yläosaan? Mutta millainen lämpötila olisi hyvä? Ja pitääkö tavallisessa uunissa valita joku muu ikoni kuin se perinteinen, jota ainakin minä käytän uunia käyttäessäni aina?
Kommentit (5)
Pitääkö silloinkin laittaa vuoka ihan ylös? Entä lämpötila - silloinkin korkea (esim. 250 astetta)? Ja kuumennetaanko uuni kuumaksi ennen vuoan lykkäämistä sinne?
t. jostain syystä itsensä tällä hetkellä melko uusavuttomaksi tunteva ap
Meidän uunissa vastukset on niin harvassa, että täytyy myös tähdätä että osuu vastuksen alle.
Taidanpa tehdä yhden ylimääräisen annoksen ja testata sillä ensin, etten koko lastia kärväytä kerralla.
Ap
Mutta kokeile ensin kuumentuuko se alhaisemmalla lämmöllä. Toinen on, että mun uunissa pitää jättää ovi auki kun käyttää grilliä, siinä on semmoinen suoja joka laitetaan uunin oven väliin, etteivät nappulat käryynny, mutta sellaisia ei ole kaikissa uunissa. Ja vuoka sinne ihan yläosaan, joo. hth :)
Tai sitten aivan uunin yläosassa joo. ja tosi kuuma.