Kebabaliha-lastuja? suositelkaas minkä merkin sellainen olis hyvää?
Kommentit (15)
kyllä sitä voi kotona joskus tehdä vähän mättösapuskaakin :) tulee halvemmaksi kuin käydä jossain kebabpaikassa, on itsetehtynä parempaa ja saa laittaa päälle tai väliin niitä täytteitä mitä itse tahtoo. Meillä ei ole lapsia, ihan normaalipainoisia aikuisia ollaan ja terveellisesti syödään. Jos tehdään noita kebabannoksia, käytetään tuoretta salaattia, kurkkua, tomaattia, sipulia, kermaviiliä yms runsaasti. Tuskin on sulta mitenkään pois;) kannattaa löysätä sitä pipoa välillä....
Ja vaikka ois lapsiakin, niin kyllä niille voisin tarjota tuollaista annosta ihan hyvällä mielellä. Kyseessä ei ole mikään päivittäinen ateria.
syökää rakkaat sisaret ihan mitä haluatte, itse te kokonaisuuden tiedätte. Tämä vain on niin ihanaa että aina joku hikeentyy kun esittää jonkun vastakkaisen kommentin.
Vedän sanani takaisin...
t. se joka yökötteli kebablihaa ja joka on hyvin todennäköisesti syönyt jostain koiranlihasta valmistettua kebabia kiinassa ja sen vuoksi ikinä enää syö sellaista (varsinkaan pakastettuja ulkomailta tuotuja)
Hauska olet, kun rupesit noin hehkumaan... että oikein terveellinen versio kebabista? Ja vielä hyvääkin?
*reps*
ne on halpoja ja hyvänmakuisia(pakasteesta) mutta niissä on seassa sellaisia jänteen palasia. yök! kaikki nuo kaupan kebablastut mitä olen syönyt on ollut ihan hyviä. eli snellman ja portti ainakin taitaa valmistajia olla.
ihan jauhelihasta. googleta kebab reseptiä, on tosi helppoa! tehtiin just pari viikkoa sitten viimeksi, nam!
Kaupassa myytävä, laadukaslihainen kebablastu on mahdottomuus. Toivoisin, että ei, mutta kaupalla ei ole tarve tsempata.
Osta iso pala lihaa ja tee itse.
näitä meillä syödään, myydään isossa rasiassa (ovat eripainoisia). Käristä pannulla ja namnam, tosi hyviä ja sopivasti maustettuja! Mitään muita kebablastuja emme suostu syömään kotona.
Aika moni myy myös pelkkää lihaa, eikä kilohintakaan ole mikään mahdoton. Meillä on vakipaikka, mistä haen aina silloin tällöin, ja kun on tuoretta voi loput pakastaa ja laittaa sitten vaikka pyttipannuun.
siis miten jauhelihasta voi tehä kebablastuja??
saa Korv-Görans:in kebablastuja. Usein grillillä (ainakin täälläpäin) käyttävät näitä ja ovat mielestäni tooosi hyviä. Karvakäsiltä ostetut onkin sitten asia erikseen. Mut noin eineksenä noi on mielestäni parhaita.
Pussissa olevat toimii ainakin meillä. Olen maistanut Wotkinsia ja Lidln, mutta Portin kebablastut vie voiton .
ette kai te lapsille niitä syötä? Eikö puhdas liha olisi ihan paras vaihtoehtoja ihan mihin vain niitä ikinä laitattekin...