Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä on todennäköisyys olla raskaana, kun menkat 1-2 päivää myöhässä ja testi nega?

Vierailija

Eli menkkoja odottelin jo sunnuntaiksi, viimeistään maanantaiksi, tänään testi näytti negaa. Onko niin, etten ole raskaana vai onko mahdollista, ettei testi vielä näyttänyt?kyselee epätietoinen esikoisesta haaveileva

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Unohda tuo järjetön saman tien testaaminen. Ajattele että kuukauden päästä olet viisaampi. Jos menkat ei ole kahden viikon päästäkään tulleet, tee testi silloin.Sitä raskautta nyt ei kertakaikkiaan voi saman tien tietää! Opettele kärsivällisyyttä... pois hetikaikkimullenyt -asenne.

Vierailija

Lainaus:

Unohda tuo järjetön saman tien testaaminen. Ajattele että kuukauden päästä olet viisaampi. Jos menkat ei ole kahden viikon päästäkään tulleet, tee testi silloin. Sitä raskautta nyt ei kertakaikkiaan voi saman tien tietää! Opettele kärsivällisyyttä... pois hetikaikkimullenyt -asenne.
ap

Vierailija

kolmattani odotan ja testi näytti plussaa vasta kun menkat oli 10päivää myöhässä. oli luultavasti ovulaatio viikon normaalia myöhemmin kun vauva on ultrassakin ollut viikon pienempi ja laskettua aikaa siirretty siksi. kahdesta ekasta näkyi heti samana päivänä kun olisi pitänyt alkaa. odota muutama päivä ja testaa uudestaan.

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

kuten yllä sanottiin odota pari kk ja kato sitten.
ap
Raskaustestit ovat erilaisia ja alkuraskaus on epävarma. Voi olla että joku testi näyttää plussaa nopeammin kuin toinen.Alkuraskauden keskenmenot ovat todella yleisiä ja koska kuukautiset saattavat olla "luonnontilassa" hieman epäsäännöllisiä verrattuna vaikka e-pillereillä saatuun päiväntarkkaan kiertoon. Ei siis ole mitään järkeä käyttää rahaa ja aikaa monien testien tekemiseen välittömästi kuukautisten oletetun alkamispäivän jälkeen, kun saman lopputuloksen saat odottelemalla jonkin aikaa. Kun 1-2 kuukautiset ovat jääneet väliin, on jo paljon todennäköisempää että olet raskaana. Siltikin 12 ensimmäisen raskausviikon aikana keskenmenoriski on melko suuri.Malttia testaamiseen.

Vierailija

Lainaus:

Minkä merkkinen testi oli?
meillä on kymmenes yrityskierto jo meneilleen...ehkä siksi olen näin kärsimätön...ap

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

Minkä merkkinen testi oli?

meillä on kymmenes yrityskierto jo meneilleen...ehkä siksi olen näin kärsimätön... ap
että mahdollisuuksia vielä on :)ap

Vierailija

jo eka kierrossa malttamaton..teinkin pari testiä jo päivää ennen kuin kuukautisten olisi pitänyt alkaa:)Tuosta sinun tekemästä ei ole kokemusta,mutta itsellä clearblue näytti positiivista toisen näyttäessä vielä negaa(toisen merkkiä en muista).Jonkinlaisia eroja siis testejen herkkyydessä.Mutta monia testejä ei kantsi alkaa varmasti tekeen,kalliiksi tulee.Odottele vähän nyt,se on neuvoni ja onnea yritykseen!T 12

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat