Vierailija

Miten kasvatatte/ohjaatte/opetatte lasta (4v) joka muuten ihan kiltti ja kunnollinen lapsi, mutta jokaista asiaa ja tekemistä saa käskeä kehottaa kymmeniä kertoja ja joskus tuntuu että hän nauttii siitä että saa sillä tavalla eripuraa/huomiota

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Itsestäsi on ihan kiini, kuinka monta kertaa saat komentaa, ennenkuin viesti menee perille. Nyt otat uuden komennon: teet lapselle selväksi että sanot asiasta kerran kauniisti, seuraavalla kerralla menettää jonkin etuuden (tv, DVD, tietokone. iltasatu,jne) tai joutuu arestipallille , eikä asiasta enään sanota kauniisti. Syömään kutsutaan kerran, sitten perhe ryhtyy syömään ja lapsi tulee jos tulee. Syödä ei ole pakko kun kerran kutsuttu. Seuraavan kerran ruokaa tarjolla seuraavalla ruoka-ajalla. Iltatoimille määräaika, jonka aikana pitää selvitä pala, pesu ja jos aikaa jää niin iltasatu tulee kiitokseksi. Jos teillä on aamuisin hoitoon lähtö, niin sama kuin iltapalalle; riittävästi aikaa jonka aikana pukeutuminen ja hammaspesut ja jos ei sittenkään ole valmis, niin sitten vaan mennään. Yöpuvussakin saa mennä hoitoon jos ei päivävaatteet ole ajoissa päällä. Meillä ei viimeistä tarvinnut kokeilla kuin kerran kun poika oppi, että äiti on aamuohjelman kanssa tosissaan.Lapset ovat mestareita sulkemaan korvansa äidin komennoilta, jos siihen annetaan mahdollisuus.

Kuulosti juuri siltä mitä mieltä olen ollut. Asiasta ei ole isin kanssa keskustellut, mutta hän yrittää ja yrittää aina vaan nätisti ja täytyy sanoa että multa palaa nykyään käämit paljon helpommin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla