Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkki teille, joilla on paljon raparperia

Vierailija
18.06.2009 |

Toki voi olla ihan tuttu käyttötapa muille, mutta sain vain itse jostain älynväyksen alkuviikosta ja halusin jakaa ;)



Olen tehnyt yleensä perinteisiä raparperipiirakoita ja kiisseliä, muutan ideat olleet vähissä. Mutta nyt keittelin 2l pilkottuja raparperejä hillosokerin kanssa hilloksi ja hillon käytin hyydykekakun täytteeseen.



Eli kekseistä ja voista pohja, väliin sitten oman maun mukainen täyte (esim. kermaa, rahkaa, tuorejuustoa, mitä nyt tapaa käyttää ja sitä hilloa ja liivatetta). Antaa hyytyä ja tekee päälle vielä kiilteen hillosta, mehusta ja liivatteista.



Meillä lapset ja mies ei tavallisesta raparperipiirakasta välitä, mutta tuosta tykkäsi kaikki!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi seitsemän