Paras broileriruoka?
Kommentit (43)
Intialainen voikana eli Butter chicken
Pumppukanaa?
Ei kiitos tule reseptejä siitä tässä huushollissa.
Siis mitä vattua, laitoin neljä broilerruokaa ja kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen. Mikä oli se kielletty sana?
Siis markettien grillibroileri, aiemmin muistan olleen paremmin maustettuja, onkohan käytetty nykyään kiellettyjä ainesosia.
Sinapoikana, kukkoa viinissä , smetanainen broileriruoka (I g orin kana tms.)
Vierailija kirjoitti:
Siis mitä vattua, laitoin neljä broilerruokaa ja kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen. Mikä oli se kielletty sana?
Siis markettien grillibroileri, aiemmin muistan olleen paremmin maustettuja, onkohan käytetty nykyään kiellettyjä ainesosia.
Sinapoikana, kukkoa viinissä , smetanainen broileriruoka (I g orin kana tms.)
Sinappikana
Tein kanarisottoa johon tuli 700g suikaleita ja 2 pussia Bla bånd Kanarisotto aineksia, lisäksi 150g riisiä runsautta tuomaan. Vaikka tämä on tälläinen eines tyyppinen niin voisin syödä sitä loputtomasti.
Vierailija kirjoitti:
Leikkaan fileestä isohkoja paloja, paistan pannulla. Sekaan valmiskastike juusto/sipuli/pippuri tms. Keitän perunaa/pastaa. Salaatti.
Täydellistä. Voi olla naturel tai marinoitu.
Yksinkertaista ja hyvää. Kana ja valmiskerma on aina maistuva.
Pakastevihannekset ja riisit uunivuokaan, soijan, sipulin ja currymausteen kanssa. Keitetään litra vettä ja liotetaan siinä kananliemikuutio tai kaksi. Kaadetaan vesi riisien ja kasviksien päälle. Asetellaan kanat päällimmäiseksi ja käännetään kanoja noin 4 kertaa ympäri ja ruokaa pidetään uunissa noin 2 tuntia 200 asteessa. Kaikki maut sekoittuvat ja sitä voi syödä vaikka 2-4 päivää tai pakastaa jos haluaa tehdä muuta.
Vierailija kirjoitti:
Pakastevihannekset ja riisit uunivuokaan, soijan, sipulin ja currymausteen kanssa. Keitetään litra vettä ja liotetaan siinä kananliemikuutio tai kaksi. Kaadetaan vesi riisien ja kasviksien päälle. Asetellaan kanat päällimmäiseksi ja käännetään kanoja noin 4 kertaa ympäri ja ruokaa pidetään uunissa noin 2 tuntia 200 asteessa. Kaikki maut sekoittuvat ja sitä voi syödä vaikka 2-4 päivää tai pakastaa jos haluaa tehdä muuta.
Käännetään siis koipia ympäri noin 30 minuutin välein*
Vierailija kirjoitti:
Paljon niitä on, mutta ehkä Kiovan kana nousee ykköseksi (ja tällä ei ole mitään poliittista kannanottoa takana).
Kyllä, hyvä ruoka, mutta vaatii sitten vähän kokkaamistakin. Jos vähällä haluaa päästä niin uunivuokaan riisiä, kasviksia, broilerinkoipia ja lihalientä ja tunniksi uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Broileri kärsimyslintu.
Ehkä, mutta ei kärsi turhaan. Se on kevyttä, täyttävää, hyvää, terveellistä ja sopii niin moneen ruokaan.
Ananaa-homejuusto-valkosipuli-suikaleet kermakastikkeella riisipedissä.
Vierailija kirjoitti:
Leikkaan fileestä isohkoja paloja, paistan pannulla. Sekaan valmiskastike juusto/sipuli/pippuri tms. Keitän perunaa/pastaa. Salaatti.
Täydellistä. Voi olla naturel tai marinoitu.
Siis mikä tämmöinen kastike on?
Kievin kana tai voikana , en osaa päättää. Jostain syystä myös kanaviillokki.
Pirkan kukkakaalicurry, johon lisätty broileria
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/kukkakaalicurry
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leikkaan fileestä isohkoja paloja, paistan pannulla. Sekaan valmiskastike juusto/sipuli/pippuri tms. Keitän perunaa/pastaa. Salaatti.
Täydellistä. Voi olla naturel tai marinoitu.
Siis mikä tämmöinen kastike on?
Luulen että on noita Valion valmiita kermoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leikkaan fileestä isohkoja paloja, paistan pannulla. Sekaan valmiskastike juusto/sipuli/pippuri tms. Keitän perunaa/pastaa. Salaatti.
Täydellistä. Voi olla naturel tai marinoitu.
Yksinkertaista ja hyvää. Kana ja valmiskerma on aina maistuva.
Valmiskerma :D
Thai tyyppinen kanakeitto, vihanneksia,kookosmaitoa, cyrrytahnaa ym Jotain kermaista valkosipuli kanaa pitäisi myös kokeilla.