Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hometta parsakaalissa, söisitkö?

Vierailija
05.11.2014 |

Hometta on siis vain yksittäisissä kukinnoissa, ei koko parsakaalissa. Mutta homeestahan sanotaan, että rihmasto leviää sinnekin mihin ei näe, esim homeista leipää ei saisi syödä ollenkaan. Toisaalta kyllä minä vaikkapa porkkanan syön, vaikka olisikin vähän homehtunut toinen pää, leikkaan vaan huonon kohdan pois. 

Ja joo, olen köyhä enkä haluaisi heittää yhtään ruokaa pois. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaisin homeiset kohdat vekka ja keittäisin loput kiehuvassa vedessä. Mikäli siis ei ihan toivoton tapaus ole jo.

Vierailija
2/4 |
05.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaankin söisin jos ei maistu pahalle. Mutta minähän elän homekämpässäkin eikä muutenkaan ole millään mitään väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Homemyrkyt eivät keittämällä lähde.

Vierailija
4/4 |
05.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaisin homekohdat aika syvältä pois. Musta home on kait vaarallisinta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi seitsemän