Lue keskustelun säännöt.
Olisiko kellään hyvää broileria ja pekonia
Kommentit (5)
Ruskista broileri, pekoni, sipuli ja valkosipuli padassa. Lisää viipaloituja herkkusieniä, paprikaa ja miksei muitakin kasviksia, jos mieli tekee. Mukaan ainakin yksi tötsä tomaattimurskaa ja pikkupurkki tomaattipyrettä. Mausta miten haluat ja hauduta piiiiitkään.
Voi syödä vaikka riisin kanssa. Vielä parempaa seuraavana päivänä lämmitettynä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ruskista broilerin palat ja pekoni. Lisää halutessasi silputtua sipulia. Sekoittele jonkin aikaa, lisää purkki kermaa. Hauduta broileri kypsäksi. Mausta mustapippurilla, (suolalla, muista,että pekoni on suolaista) ja basilikalla. Keitä pasta ja kumoa kastikkeen sekaan. Sekoita ja nauti.
Chicken marengo, googlaa tai kukko viinissä