Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua ruokalistan suunnitteluun?

Vierailija
28.01.2015 |

Alan suunnitella ruokalistan viikoksi eteenpäin. Mitä kaikkea pitäisi muistaa ottaa huomioon?

Ainakin nämä tulivat itselläni mieleen:

- kerran viikossa kalaruokapäivä sekä kasvisruokapäivä, muuten vaihtelevasti kanaa ja nautaa, max. kerran viikossa nakki/makkara/kinkkuruoka, ehkä kerran viikossa keittoruokaa?

- riittävästi kasviksia joka päivä

- lisäkkeenä vaihtelevasti täysjyväpastaa ja riisiä, perunanvihaajalle voisin yrittää ujuttaa niitä esim. itsetehtyjen lohkoperunoiden muodossa, myös kasvislisäkkeet kuten kukkakaali- tai bataattisose hyviä vaihtoehtoja!

 

Tuleeko mieleen hyviä iltapaloja viikonloppuilloiksi?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä usein iltapalana kasvislautanen eli pilkottuja porkkanoita kurkkua kukkakaalia mitä nyt kukakin haluaa ja niitä dippaillaan dippiin.

Vierailija
2/4 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

uusien suositusten mukaan kalaa pitäisi syödä 3krt/viikossa, just opetettiin koulussa. vältellä punaista lihaa ja suosia vaaleaa.

jos tekee mieli makeaa, itse leipomat on terveellisempiä-on helpompaa säädellä sokerin määrää ja ei oo lisäaineita samalla määrällä

iltapalajutuiksi vaikka täysjyvätortilloja, niitä saa myös maissista tehtynä jos tykkää sen mausta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.01.2015 klo 12:14"]Meillä usein iltapalana kasvislautanen eli pilkottuja porkkanoita kurkkua kukkakaalia mitä nyt kukakin haluaa ja niitä dippaillaan dippiin.
[/quote]
Oikein vesi herahti kielelle näin maukkaasta herkusta.
Not.

Vierailija
4/4 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää vinkkejä?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi neljä