Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tekisin kanan ohuista rintafileistä?

Vierailija
28.12.2014 |

Ovat maustamattomia.

Jääkaapista löytyy myös Mustapekkaa, kermaa, creme fraichea, paprikaa, sitruunaa yms ja maustekaapista erilaisia mausteita.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
28.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat ne ja syöt. Paistat sipulia kylkeen

Vierailija
2/3 |
28.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuiji ohuiksi, laita täytteeksi mustapekkaa, paprikasilppua ja mitä nyt keksitkin, kääri rullalle, sido, ruskista, lorauta pannulle vettä (ja rankankermaa), hauduta hetki, syö riisin kanssa. (Hahaa- lause, jossa on kahdeksan pilkkua eikä silti ole ihan väärin  :)  )

 

Tai leikkele paloiksi, tuplaleivitä mausteisessa seoksessa ja paista "nuggeteiksi". Raastettu parmesan muuten käy hyvin uloimmaksi leivityskerrokseksi. 

 

Salaattia. Keitä mausteisessa liemessä kypsäksi, jäähdytä liemessään. Suikaloi. tee salaatti kaikesta sopivasta (pavut sopisivat hyvin), lisää kanasuikaleet ja kastike ranskankermasta jne. 

 

Minilasagneja. Paista fileet tummiksi, suikaloi vähän jäähtyneenä. Keitä kuivat lasagnelevyt lähes kypsiksi. Tee puolikkaista levyistä, kanasuikaleista, mustapekasta ja paprikasta kerroksia annosvuokiin tai suoraan pellille niin etteivät ota kiinni toisiinsa. Uuniin. (Tai voit tehdä cannelloneja samalla idealla).

 

Currya.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
28.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sopisivat myös tissiliiviesi täytteeksi.