Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Neuvokaas mulle niks hyvään kasvisgratiinin

Vierailija
16.12.2014 |

Niin ettei tule vetistä, mutta ei liian kuivaakaan. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
16.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon kasvista ja paljon gratiinia

Vierailija
2/4 |
16.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreet kasvikset ja paksu kastike..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos mukana on "vetisiä" kasviksia, ota niistä hiukan vettä pois ennen gratinointia. Esimerkiksi kukkakaalin palat kannattaa paahtaa kevyesti uunissa, samoin paprikat ja kesäkurpitsat. Noin 10 minuuttia 200-asteisessa kiertoilmassa riittää.

Vierailija
4/4 |
16.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.12.2014 klo 17:56"]

Jos mukana on "vetisiä" kasviksia, ota niistä hiukan vettä pois ennen gratinointia. Esimerkiksi kukkakaalin palat kannattaa paahtaa kevyesti uunissa, samoin paprikat ja kesäkurpitsat. Noin 10 minuuttia 200-asteisessa kiertoilmassa riittää.

[/quote]

Kiitos, tätä kokeillaan! ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä kaksi