Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Osaatko kypsentää kasslerin?

Vierailija
12.12.2014 |

Kysyn neuvoja

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

osaan

Vierailija
2/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras tapa on leikata hyvin ohuiksi siivuiksi, öljytä ja maustaa pippurilla, sekä grillata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

uuniin vaan, ohjeet on paketissa. ;)

Vierailija
4/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokonainen kassler kulhoon, sinne merisuolaa ja fariinisokeria ja yöksi jääkaappiin. Aamulla sitten folioon mausteiden kanssa ja 100 asteiseen uuniin (n. 4-5 tuntia) kunnes paistomittari näyttää kypsää. Tulee todella suussasulavaa lihaa!

Vierailija
5/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.12.2014 klo 18:42"]

uuniin vaan, ohjeet on paketissa. ;)

[/quote]

Ai, missä paketissa?

Vierailija
6/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kyseessä nyt se S-ketjun viikon tarjous, Poutun paisti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ei, Pouttu on painesuolattua ja niin tönkköä että kroppa kuivahtaa jo vilkaisusta rusinaksi. Jopa mieheni joka lisää kaikeen suolaa jätti safkaamatta. 

Vierailija
8/8 |
12.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaan, enkä ole ainoa joka on sitä kehunut. Ensin ostetaan lihakaupasta vähintään kahden kilon sian niska. Kaupasta saa joskus kokonaisen niskan, mutta täytyy varmistaa, ettei se ole millään tavalla maustettu tai jatkettu kemikaaliliemillä. Liha murjaistaan hiiligrilliin ja savustetaan miedolla epäsuoralla lämmöllä 4-6 tuntia. Paras maku tulee omena- tai kirsikkapuusta. Savustuksen jälkeen liha kääritään folioon ja pannaan leivinuuniin toiseksi mokomaksi. Sen jälkeen riivitään, maustetaan ja päästetään sisäinen peto irti.

Grillauksen ajaksi kannattaa varata kunnon eväät ja hieman kärsivällisyyttä. Eikä yrittää tehdä tätä ruokaa lounaaksi. Mutta kun kuudelta aamulla aloittaa, saa syödä seitsemältä illalla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi seitsemän