Suurustettu riisipuuro?
Ylihuomena syödään taas perinteiseen tapaan riisipuuroa ja perinteisesti sitä keitellessä onkin mennyt tunti hellan ääressä. Nyt meillä oli töissä tarjolla riisipuuroa joku aika sitten, joka oli tosi hyvää ja kuulema suurustettu maissijauholla. En ole koskaan kuullutkaan suurustetusta riisipuurosta ja googlekaan ei osannut auttaa. Luotan, että apu löytyy taas jälleen kerran av:lta. Kuka osaisi neuvoa joulupuuron keittoon uuden reseptin?
Kommentit (3)
Voi ja mä kun ajattelin, että olis olemassa joku helpompi tapa keittää joulupuuro. En taida kuitenkaan lähteä kokeilemaan mitään, kun siihenkin menis sit aikaa.
ap
[quote author="Vierailija" time="22.12.2014 klo 18:56"]
Voi ja mä kun ajattelin, että olis olemassa joku helpompi tapa keittää joulupuuro. En taida kuitenkaan lähteä kokeilemaan mitään, kun siihenkin menis sit aikaa.
ap
[/quote]
Helpompi tapa on keittää riisit vedessä melkein kypsiksi, ja lisätä vasta sitten maito (tai kerma tai kookosmaito). Tai sitten puuron voi tehdä uunissa, mutta siitä tulee vähän erimakuista. Minäkin olen saanut muuten työpaikkaruokalassa sellaista "liisterimäistä" riisipuuroa, jossa saattoi hyvinkin olla maissijauhoa. En tykännyt.
En ole minäkään kuullut. Olisiko vain niin, että löysään puuroon lisätään keittämisen lopussa tarpeellinen määrä maissijauhoa, että tulee sopivan paksuista?
Voisihan sitä kokeilla pienellä määrällä löysää puuroa + maissijauhoa. Tehdä isompi satsi sitten maistelun jälkeen.