Pala kananmunan kuorta kurkussa. HELP!!!!
Eilis aamulla kananmunan seassa pieni pala kananmunan kuorta juuttui kurkkuun. Ei aiheuta kipua eikä mitään ongelmia, mutta tuntuu ärsyttävältä. Kaikki keinot (oksennus, sormilla kaivelu, yskiminen, näkkärit ja hapankorput) testattu. Pitäisikö mennä lääkäriin vai odottaa että se ehkä sulaa ajan kanssa pois? Ja kuinkahan pitkään kuoren palan sulaminen kestäisi?
-jv
Kommentit (7)
Luultavasti se pala on mennyt jo alas, tökännyt mennessään kurkunpäätä ja nyt siihen on jäänyt tunne kuin se edelleen olisi siinä. Mulle on käynyt näin monta kertaa. Jos koko ajan miettii sitä tunnetta, niin se pahenee vain. Yleensä yön jälkeen menee ohi.
Ja joka nielaisulla tuntuu se pirullinen pala siellä kurkussa
hotain hapanta pieni kulaus kerrallaan, vaikka sitruunamehua?
Meidän kerrostalon kompostiinkaan ei saa laittaa kananmunankuoria, koska niiden maatuminen kestää niin pitkään, etteivät ne siellä ehdi miksikään muuttua. Sitruunamehu tuskin auttaa! Mene lääkäriin, tarvitset gastroskopian.
Jatkossa suosittelen kuorimaan kananmunat ennen syömistä.
Voiko tuo oikeestaan poistua kuin "mekaanisesti". Ei kai se voi "sulaa" sinne. Syö paljon kovaa ruokaa, että se liikkuisi. Mua nyt vähän naurattaa sanoa tämä, mutta ehkä joku liukaskin vois auttaa, öljy?
Saattaa myös olla, että se on oikeasti jo liikkunut mahalaukkuun, mutta on raapinut jotain kohtaa ja se vielä tuntuu.
Kiitos vinkeistä! Kai se lekurille pitää mennä jos se ei muutaman päivän sisää helpota. Vanhempani olivat sitä mieltä, että ei mikään kananmunan kuori voi kurkkuun jäädä että se on vaa raapassut, ja että ruodot on oikestaan ainoita jotka sinne voi jäädä. Olisko näihin asioihin mitään näkökulmaa?