kotitekoiset "subit"
Oletteko kokeilleet tehdä kotona näitä täytettyjä sämpylöitä? Kyselisin vinkkejä, että mitä tuotteita kannattaa valita, että tulisi mahdollisimman saman makuinen kun subwayssä :)
Esim: minkä merkkinen patonki ja majoneesi?
Kommentit (9)
Me ollaan tehty rainbown esipaistetuista ranskalaisista patongeista. Tonnikalaa, rainbown kevytnajoneesiä, salaatti, tomaatti, suolakurkku, punasipuli juusto ja oregano. Mies laittaa pekonia ja jalapenoja.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 22:32"]
Me ollaan tehty rainbown esipaistetuista ranskalaisista patongeista. Tonnikalaa, rainbown kevytnajoneesiä, salaatti, tomaatti, suolakurkku, punasipuli juusto ja oregano. Mies laittaa pekonia ja jalapenoja.
[/quote]
Kiitos vinkistä! Ajattelin huomenna kokeilla tehdä :) Ap
Subin leiväthän ovat pehmeäkuorisia, joten patonki ei ole sopiva leipä
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 22:58"]
Subin leiväthän ovat pehmeäkuorisia, joten patonki ei ole sopiva leipä
[/quote]
Mikä sun mielestä sopisi paremmin?
Me ollaan käytetty lidlin paistopisteen patonkeja.
Mä hakisin subista vaan. Käy kalliiksi ja vauvalloiseksi ostaa kaikki ainekset, lisäksi esim. Kevytmajoneesi säilyy avattuna vain viikon.
Jos on useampi syöjä niin sitten voi käydä halvemmaksi kyllä.
Säilyy majoneesi paljon pidempään. Me käytetään vaaleaa sämpylää. Käytetään sitä uunissa.
Ihan tavallisia aineksia, ei ne subin täytteetkään ole mitään ihmeellisiä.
[quote author="Vierailija" time="28.08.2014 klo 11:58"]
Mä hakisin subista vaan. Käy kalliiksi ja vauvalloiseksi ostaa kaikki ainekset, lisäksi esim. Kevytmajoneesi säilyy avattuna vain viikon. Jos on useampi syöjä niin sitten voi käydä halvemmaksi kyllä.
[/quote]
Mikähän siitä ainesten hankkimisesta tekee vaivalloista? Kauppaan ja keräät ainekset ostoskoriin, kävele kassalle ja maksa.
"stubit"