Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko hyvää pitsapohjakastikereseptiä?

Vierailija
27.08.2014 |

Tuli tuosta kastikeavauksesta mieleen, että minulla olisi käyttöä hyvälle pitsakastikkeelle. En ole yrityksistä huolimatta saanut tehtyä mitään muuta kuin ok-tasoista koskaan. Auttakaa, hyvät ihmiset! :)

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmitä oliiviöljyä hetki miedolla lämmöllä. Lisää pannulle paprikajauhetta reilulla kädellä (muutama rkl). Lisää myös valkosipulimurskaa, tuoreita yrttejä (esim. oregano, timjami, basilika) tai pizzamausteseosta, mustapippuria ja suolaa. Kuullota hetki. Älä missään nimessä polta pohjaan. Lisää tomaattipyrettä. Sen jälkeen lisää tomaattimurskaa ja paseerattua tomaattia. Kuumenna ja maista. Lisää hieman sokeria. Sitten ehkä taas suolaa ja pippuria niin, että on hyvää.
Se on siinä. :)

Vierailija
2/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

M teen näin: kuullota silputtu sipuli, mahd lisää vähän valkoosipulia. Lisää siihen tetrallinen tomaattimurskaa, rouhittua mustapippuria, suolaa, basilikaa, oreganoa ja lipstikkaa, mahdollisesti myös persiljaa, sekä lusikallinen hunajaa. Hauduta vartti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostat laadukasta tomaattimurskaa, vaikka Muttia. Kuullotat hienoksi silputtua sipulia, valkosipulia, porkkanaa ja selleriä sekä tomaattipyrettä öljyssä. Kaadat päälle ensin punkkua ja sen vähän haihduttua tomaattimurskan. Maustat basilikalla ja timjamilla sekä suolalla, pippurilla ja pienellä määrällä sokeria. Annat hautua vähintään tunnin ja tarkistat maun.

Vierailija
4/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tä on hyvä helppo ja nopee: puol tölkkiä paseerattua tomaattia, pari pikku prk tomaattipyreetä ja iso lörtsäys Lidlin salsaa. Tautisen hyvää!

Vierailija
5/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täh, ihanko tosissanne te jaksatte keitellä kasaan pizzan tomaattikastikkeita!? Maksaako se tosiaan vaivan? Mä laitan aina suoraan tölkistä tai purkista pizzan päälle luomutomaattisosetta, mustapippuria, kuivattua basilikaa ja oreganoa. Ja mä oon kuvitellut olevani kuitenkin melko artesaani kokkailuissani, teen esimerkiksi pestot, meksikolaiset salsat, hummukset, cuacamolet ja muut sörsselit ihan alusta asti itse. Ja tietenkin leivon sen pizzapophjan.

Vierailija
6/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos paljon! Reseptien yhteisiä tekijöitä kun katsoo, niin olen itse ehkä aina arkaillut sokerin tms. kanssa niin että sillä ei ole ollut oikeasti mitään vaikutusta. Olen myös käyttänyt vaihtoehtoisesti pyretä tai tomaattimurskaa, en molempia. Kolmas on, että en ole yksinkertaisesti malttanut hauduttaa. Kiitos vielä kerran!! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa todella keitellä kasaan ihan huolella. Täyteläinen maku ja oikea koostumus saadaan sillä tavalla.

Vierailija
8/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin kun en jaksa keittää teen näin: tomaattisosetta, siihen joukkoon yrttejä, suolaa, sokeria, valkosipulia. Lisäksi vähän tabascoa ja pari ruokalusikallista tequilaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:06"]Ostat laadukasta tomaattimurskaa, vaikka Muttia. Kuullotat hienoksi silputtua sipulia, valkosipulia, porkkanaa ja selleriä sekä tomaattipyrettä öljyssä. Kaadat päälle ensin punkkua ja sen vähän haihduttua tomaattimurskan. Maustat basilikalla ja timjamilla sekä suolalla, pippurilla ja pienellä määrällä sokeria. Annat hautua vähintään tunnin ja tarkistat maun.
[/quote]
Tää on juuri sama ohje jolla itsekin teen!

Vierailija
10/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oksennus-ripuli-ananaskastike toimii aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina isomman satsin kerralla. Loput pakastan seuraavaa kertaa varten. Pakastetusta voi tehdä myös vaikka jauhelihakastiketta tai heittää lihapadan sekaan.

Vierailija
12/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:08"]Täh, ihanko tosissanne te jaksatte keitellä kasaan pizzan tomaattikastikkeita!? Maksaako se tosiaan vaivan? Mä laitan aina suoraan tölkistä tai purkista pizzan päälle luomutomaattisosetta, mustapippuria, kuivattua basilikaa ja oreganoa. Ja mä oon kuvitellut olevani kuitenkin melko artesaani kokkailuissani, teen esimerkiksi pestot, meksikolaiset salsat, hummukset, cuacamolet ja muut sörsselit ihan alusta asti itse. Ja tietenkin leivon sen pizzapophjan.
[/quote]

Kyllä maksaa ;) ja siinä se porisee itsekseen samalla kun leipoo pohjaa tai pilkkoo muita aineksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta valmispastakastikepurkki, semmonen maustettu tomaaitijutska.

Vierailija
14/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

400g tomaattimurskaa, pippuria, suolaa, grillausmaustetta ja muutama tippa tabascoa. Joskus laittanut vähän tomaattipyrettä joukkoon. Keitetään pienellä lämmöllä 20 min ja jos on aikaa niin jäähdytetään rauhassa niin maustuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
27.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

400g tomaattimurskaa, pippuria, suolaa, grillausmaustetta ja muutama tippa tabascoa. Joskus laittanut vähän tomaattipyrettä joukkoon. Keitetään pienellä lämmöllä 20 min ja jos on aikaa niin jäähdytetään rauhassa niin maustuu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän yksi