Valio kusettaa suomalaisia parasta ennen päivillä
Yllättäen Putinnjuustossa on puoli vuotta pidempi parasta ennen päivä ja sitä selitellään venäläisten ja suomalaisten erilaisella maulla. Paskan marjat, ainoa syy on parempi kierto tavaroille ja ennemmän tuloja
kusettavat perkele
Kommentit (22)
En tiedä, mutta tosi on,että juusto on erilaista;siinä on esim.55% rasvaa.
Eikä kuseta.
Sitä paitsi kuka on niin tyhmä, että heittää ruokaa roskiin päivämäärän mukaan? Haju ja maku ratkaisee meillä, mutta mä osaankin käyttää omaa järkeä.
[quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 09:51"]Miten se päiväys parantaa kiertoa?
[/quote]
No nopeammin ostetaan uutta, kun vanha on "pilalla" -> enemmän tuottoa valiolle. Saman rahan minä siitä tuotteesta maksan niille, syönpä tai heitän roskiin.
Mutta toisaalta venäjälle menee puhtaampaa ja rasvaisempaa ruokaa, joten se säilyy paremmin.
Kuluttajatutkimusten mukaan suomalaiset haluaa syödä paskaa ruokaa...
ja ei se Valio niistä päiväyksistä yksin päätä..viranomaistaho sanelee mikä on turvallista tässä holhousyhteiskunnassa..
Ei meillä koskaan katsota juuston päiväyksiä, kyllä sen sitten huomaa kun on pilalla. Ja nuo päiväykset koskevat avaamatonta juustoa, avattuna säilyy ihan tasan yhtä kauan, päiväyksistä viis.
Päiväysten ero johtuu siit et suomalaiset tykkää tietyn makuisesta juustosta tämän varmistamiseksi on parasta ennen päivä aikaisempi.Vanhetessaan juuston maku voimistuu mistä taas venäläiset tykkää.
[quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 10:08"]
[quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 09:51"]Miten se päiväys parantaa kiertoa?
[/quote]
No nopeammin ostetaan uutta, kun vanha on "pilalla" -> enemmän tuottoa valiolle. Saman rahan minä siitä tuotteesta maksan niille, syönpä tai heitän roskiin.
Mutta toisaalta venäjälle menee puhtaampaa ja rasvaisempaa ruokaa, joten se säilyy paremmin.
[/quote]Kuka hullu ei katso niitä päiväyksiä jo kaupassa ja osta vai kuluttamansa tavaran. Tosi typerää käytöstä.
Kuka niitä päiväyksiä noudattaa, joku idiootti varmaan!
Avattu juusto säilyy vain tietyn ajan. Vaikka päiväystä olisi vielä kuukausia jäljellä, niin avattuna pilaantuu nopeammin.
Siis täytyy olla kyseessä täysin uusavuton ihminen jos heittää ruokaa roskiin pelkän päiväysten perustella! Haista ja maista kelpaako syötäväksi. Esim. jogurtit ovat olleet ihan syömäkelpoisia parikin viikkoa päiväyksen jälkeen, eikä tosiaan ole mennyt vatsa sekaisin.
Heh heh, av-mamma ostaa säilyketonnikalan, päiväys joskus vuonna 2018. Av-mamma syö purkista puolet ja loput päättää syödä vuoden päästä. Onhan sen pakko olla vielä hyvää, kun päiväystäkin on vielä hyvin jäljellä!
[quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 10:40"]
Heh heh, av-mamma ostaa säilyketonnikalan, päiväys joskus vuonna 2018. Av-mamma syö purkista puolet ja loput päättää syödä vuoden päästä. Onhan sen pakko olla vielä hyvää, kun päiväystäkin on vielä hyvin jäljellä!
[/quote]
Osui ja upposi vai ap? Harmittaako kun kukaan ei ollut sun kanssa samaa mieltä? =D
[quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 10:43"][quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 10:40"]
Heh heh, av-mamma ostaa säilyketonnikalan, päiväys joskus vuonna 2018. Av-mamma syö purkista puolet ja loput päättää syödä vuoden päästä. Onhan sen pakko olla vielä hyvää, kun päiväystäkin on vielä hyvin jäljellä!
[/quote]
Osui ja upposi vai ap? Harmittaako kun kukaan ei ollut sun kanssa samaa mieltä? =D
[/quote] ei ollut ap, tää nyt oli tälläinen käänteinen esimerkki näistä päivämäärien orjallisesta noudattamisesta ;) Eli olen samaa mieltä, ei vahdata niitä päivämääriä, vaan katsotaan miltä ruoka näyttää,miltä tuoksuu ja maistuu.
Millainen ihminen kirjoittaa tuollaisen avauksen? Elämä on varmasti vaikeaa.
Aika paskasti otsikoitu. Ja linkki olisi kiva, autan, kas tässä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014081518577090_uu.shtml
"Mistä parasta ennen -merkintöjen erot johtuvat, Valion viestintäjohtaja Pia Kontunen?
- Suomalaiset ovat tottuneet Oltermannin tietynlaiseen, miedohkoon kermajuuston makuun. Juustohan säilyy kauan ja jatkaa kypsymistään pakkauksessa. Tällä lyhyemmällä päivämääräleimalla taataan se, että juuston maku säilyy sellaisena, mihin suomalaiset ovat tottuneet. Venäjän markkinoille suunnatut Oltermannit ovat samaa tavaraa. Pidemmän päiväyksen vuoksi maku kuitenkin voimistuu, jos juustoa säilytetään pitkään."
^ Enpä näe tuossa mitään kusetusta.
[quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 10:43"][quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 10:40"]
Heh heh, av-mamma ostaa säilyketonnikalan, päiväys joskus vuonna 2018. Av-mamma syö purkista puolet ja loput päättää syödä vuoden päästä. Onhan sen pakko olla vielä hyvää, kun päiväystäkin on vielä hyvin jäljellä!
[/quote]
Osui ja upposi vai ap? Harmittaako kun kukaan ei ollut sun kanssa samaa mieltä? =D
[/quote]
En ole ylempi, mutta eikös täällä lähes kaikki ole samaa mieltä kuin hän? Siis avattu tuote ei säily kauaa, tuotteesta riippuu kuinka kauan, mutta ei tosiaan päiväykseen asti kuten täällä taitaa esim. ap luulla.
Eiköhän ne pikemminkin kuseta venäläisiä. Syöttävät niille vanhaa juustoa mutta selittävät sen noin.
Vieläkö sitä Putinin juustoa on saatavilla. Asun Hgissä ja lähtisin hakemaan ja toisin pyörän tarakalla mitä siihen nyt mahtuu jonkimmoinen kolli.
[quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 10:08"][quote author="Vierailija" time="16.08.2014 klo 09:51"]Miten se päiväys parantaa kiertoa?
[/quote]
No nopeammin ostetaan uutta, kun vanha on "pilalla" -> enemmän tuottoa valiolle. Saman rahan minä siitä tuotteesta maksan niille, syönpä tai heitän roskiin.
Mutta toisaalta venäjälle menee puhtaampaa ja rasvaisempaa ruokaa, joten se säilyy paremmin.
[/quote]
Miksi ostat ruokaa roskiin heitettäväksi? Eihän tuossa sun pohdinnassa ole mitään järkeä... Ja juuston kohdalla joku puoli vuotta sinne tai tänne: avattuna se ei kuitenkaan säily.kuin tietyn ajan ja jos taas haluaa hyvin kypsytettyä juustoa, sitähän voi ostaa jo valmiiksi kypsytettynä.
Miten se päiväys parantaa kiertoa?