Lue keskustelun säännöt.
Sushin tekeminen kotona
02.07.2014 |
Aion kokeilla ekaa kertaa itsetehtyä sushia pian, ja nyt kiitollisena otan vastaan kaikki vinkit ja neuvot asiaan liittyen!
Kommentit (4)
Jos pyörittelet käsin riisipalleroita (sellaisia joiden päälle tulee sitten esim. lohta tai katkaravunpyrstöjä), niin kannattaa kostuttaa kädet kylmässä vedessä aina välillä -- ei tartu se tahmainen riisi niin pahasti käsiin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vinkki: kastele veistä koko ajan kun leikkaat niitä rullia makipaloiksi niin leikkautuu siististi. muuten repeää.
Tee makeja, voit toki nigirejäkin testata mutt kotioloissa riisin laatu kärsii aina. Makeissa tätä voi kompensoida täytteillä, nigiri on todella armoton maun, koostumuksen ja riisin oikean kypsyyden suhteen.
Osta nyt ekaa kertaa varten ainakin sellainen valmispakkaus, missä tulee mukana merilevät, bambumatot ja muut. Helpointa opetella rullaamaan sillä makeja. Tai sitten tee nigiriä.