Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

edullinen, mutta tyylikäs pääruoka

Vierailija
24.04.2014 |

Olen opiskelija,ja haluaisin tarjota kivan päivällisen kahdeksalle ystävälle. Tarvitsisin ideoita pääruokaan, joka olisi edullinen, mutta kuitenkin juhlava. Esimerkiksi kalafileet ovat hintavia, enkä oikei n osaa käsitellä kalaa itse. Naudanlihan hinnat myös hirvittävät. Mitä tyylikästä voisin saada aikaiseksi kasviksista tai edullisemmasta lihasta/kalasta? Alkuruoaksi tulisi mahdollisesti parsaa tai avokadososekeittoa.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyhtöpossua! Porsaan kassler on tosi edullista. Kaikki tykkää. Tarvitset vain paljon aikaa.

Vierailija
2/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytetyt broilerin fileet, seuraksi vaikka lämmin couscous salaatti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku täytetty lihamureke? Tee itse lohkoperunoita, se on yllättävän helppoa. 

Vierailija
4/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et tee pääruoaksi jotain hyvää kasvismureketta lisukkeineen (uunijuurekset ja salaatti etc)?

Vierailija
5/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohta saa usein tarjouksesta edullisestik..

Nyhtöpossu on tosiaan tällä hetkellä muodikastakin.

Vierailija
6/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus Lidlissä on lohta alle 10 eurolla kilo. Voisit siis tarjota myös paistettua lohta ja esim. risottoa.

Kaunis esillepano on tärkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja se Lidlin lohi on usein ns D-leikattua, eli siitä on poistettu rasvareuna ja kaikki ruodot, helppo laittaa siis.

Vierailija
8/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja se Lidlin lohi on usein ns D-leikattua, eli siitä on poistettu rasvareuna ja kaikki ruodot, helppo laittaa siis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerifileet joissa sisällä cremebonjouria, tai käärit broilerin päälle pekonia, sisälle vaikka persilja-voisilppua tulee juhlavaa ja maittavaa edullisesti. Kuorit raa'at perunat ja kierität ruokaöljyssä, sitten ripottelet päälle suolaa ja parmesaania ja paahdat uunissa tunnin>perunoissa maukas ja kaunis punta ja maistuu hyvälle!

 

Itsetehty tomaattikeitto on myös hyvää ja edullista!

 

Minusta naudanliha ei ole ollenkaan kallista>osta punaisilla lapuilla tai tarjouksesta naudan sisäpaistia a'la 10 euroa kilo, osta kilo tai puolitoista naudan paistia, poista kalvot ja läskit, huuhdo liha ja kuivaa talouspaperilla, ja paloittele sitten liha peukalon pään kokoisiksi paloiksi (mitä pienempiä paloja teet, sitä riittoisampaa ruokaa on), ja teet stroganofia! Et tarvitse kuin naudan paistia, sipulin, vähän vehnäjauhoja, vähän voita, vähän sinappia ja ketsuppia, lihaliemikuution, mustapippuria hitusen ja vettä ja ehkä 1 purkin ruokakermaa, ja tulee todella maukasta ja riittoisaa, juhlavaa ruokaa! Muista vain paistaa liha pienissä erissä kuumalla pannulla, ja että lihat ovat paiston alussa huoneenlämpöisiä! Paista runsaassa voissa ja huuhtele pannu aina vedellä ja heitä liemi lihojen sekaan pataan, suurusta parilla lusikallisella vehnäjauhoja (ripottele lämpimien lihapalojen päälle ja sekoita heti) lisää viipaloitu sipuli, mausteet, ja vesi>uuniin kahdeksi-kolmeksi tunniksi 180 asteeseen.

Vierailija
10/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä paahtopaistiakin saa tarjouksesta jopa Stockalta hintaan 10 eur/kg. Siitä saa lohkoperunoiden (itse tehtyjen!) kanssa oikein tyylikkään ruuan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et täysin hyljännyt vielä tuota nautaa, niin burgundinpataan tai muuhun pataruokaan käytettävä naudan paistiliha ei ole yleensä juurikaan possua ja kanaa kilohinnaltaan kalliimpaa. Pataruoka on sopivilla lisukkeilla myös aika juhlava. Samaan edullisemman naudanlihan menisi vanha kunnon paahtopaisti (tarjouksessa usein 11€/kg).

Vierailija
12/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen itse onneton kokki, ja lihasta en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta! Peruna, lanttu ja joku kolmas juures, jonka nimeä en muista, ehkä selleri, jos se on juures, pataan ja uuniin palasina, hunajaa ja olivi öljyä päälle ja suolaa kunnolla, hyvää, juhlavaa ja halpaa:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
24.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsopa Snellmannin sivuilta härkäruukun resepti. Meillä tehdään sitä viikonloppuna, vaikuttaa ainakin minusta herkulliselta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kaksi