Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mokkapalojen kuorruteapua!

Vierailija
16.03.2014 |

Hei,

laitatteko kuorrutteen kuuman vai jäähtyneen pohjan päälle? Eri ohjeissa on neuvottu eri tavoin, ja pohdin, kumpi olisi varmempi tapa saada tasainen pinta.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan lämpimän eli annan pohjan jäähtyä uunista tulon jälkeen, mutta kuorrutan ennen kuin on ihan kylmä. Tulee aina hyvä lopputulos. Semmoiselle kädenlämpimälle. 

Vierailija
2/3 |
16.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan aina jäähtyneelle pohjalle. Muuten en saa kuorrutetta tasaisesti piirakan päälle. Jäähtnyt pohja + sopivan paksu kuorrute = herkulliset mokkapalat tasapaksulla kuorrutteella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun kokemuksen mukaan mieluummin kuuman päälle. Siinä voi tosin käydä niin, että kuorrute valuu reunoille, jos eivät ole samalla korkeudella, kun keskikohta. :) Tai no, sekin riippuu, kuinka paksua kuorrute on.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kolme