Lue keskustelun säännöt.
Mokkapalojen kuorruteapua!
16.03.2014 |
Hei,
laitatteko kuorrutteen kuuman vai jäähtyneen pohjan päälle? Eri ohjeissa on neuvottu eri tavoin, ja pohdin, kumpi olisi varmempi tapa saada tasainen pinta.
Kommentit (3)
Laitan aina jäähtyneelle pohjalle. Muuten en saa kuorrutetta tasaisesti piirakan päälle. Jäähtnyt pohja + sopivan paksu kuorrute = herkulliset mokkapalat tasapaksulla kuorrutteella!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mun kokemuksen mukaan mieluummin kuuman päälle. Siinä voi tosin käydä niin, että kuorrute valuu reunoille, jos eivät ole samalla korkeudella, kun keskikohta. :) Tai no, sekin riippuu, kuinka paksua kuorrute on.
Mä laitan lämpimän eli annan pohjan jäähtyä uunista tulon jälkeen, mutta kuorrutan ennen kuin on ihan kylmä. Tulee aina hyvä lopputulos. Semmoiselle kädenlämpimälle.