Jos kasvisten ja grillimakkaran ravintoarvot vaihdettaisiin päikseen,
miten se vaikuttaisi näiden tuotteiden kulutukseen sinun kohdallasi? Maku ja hinta pysyisivät ennallaan.
Itse söisin kyllä huomattavasti enemmän grillimakkaraa kuin nyt, mutta ottaisi todella koville vähentää etenkin tomaatin ja sipulin kulutusta. Myös kurkkuun haksahtaisin jatkuvasti varsinkin iltasyömisenä. Ja marjoihin tulisi ajoittain sellainen himo että vetäisin niitä desikaupalla vaikka sitten inhoaisin itseäni jälkeenpäin.
Kommentit (5)
Ei minulla ainakaan grillimakkaransyöntiä lisäävästi, se kun on mielestäni grillituotteena sieltä kaikkein heikoimmasta päästä, enkä sitä syö kuin ehkä joskus jossain saunaillassa, jossa ei ole muuta tarjolla. Olen siis mies.
Söisin enemmän makkaraa, vaikka en pidä grillimakkarasta. Tykkään kasviksista enemmän. Syön tyyliin yksi makkara pari kolme kertaa kesässään, seuran vuoksi.
Aika epäterveelliseksi menisi vastaajien ruokavalio...
Jos ne jotka nyt syövät terveellisesti ja kasvispainotteisesti tekevät ruokavalintansa itse asiassa maun perusteella, eivätkä suostuisi terveelliseen ruokavalioon jos se tarkoittaisi runsasta makkaransyöntiä, niin hehän siis tekevät valintojaan oikeastaan ihan samalla tavalla kuin tällä hetkellä epäterveellisen makkarapainotteisesti syövät ylipainoiset ihmiset, jotka toki tietävät kasvisten keveydestä ja terveellisyydestä mutta eivät kykene silti tekemään niitä terveellisempiä valintoja. Kumpienkin itsekuri siis syömisen suhteen huono, toiset vain onnekseen tykkäävät enemmän kasviksista.
Mulle ainakin tulis hemmetin kalliiks. Syön paljon kasviksia joiden kilohinta on eurosta kahteen, kolmeen euroon.
Makkarat, joiden mausta pidän, maksaa lähemmäs kymmentä euroa ja ylikin.
Olisin pulassa, syömisongelmainen. En saisi kurkusta alas mitään grillimakkaroita. Lihoisin ja hankkisin itselleni sydänkohtauksen kasviksilla, joihin ruokavalioni perustuu. Eilenkin iltasyömisiksi vedin paketillisine auringonkukanversoja- Se olisi kai kuin olisin syönyt paketillisen pekonia.